Всеки фен с 19,14 лв. за ЧРД на Левски

Спасяват отбора с подаръци за 106 г. на сините

Всеки фен с 19,14 лв. за ЧРД на Левски | StandartNews.com

Спасяват отбора с подаръци за 106 г. на сините

Всеки, който милее за "Левски", да спаси отбора като му направи подарък за ЧРД. Призивът към сините фенове отправи Тити Папазов, след като укриващият се от правосъдието милиардер Васил Божков тласна клуба към фалит. На 24 май отборът на народа прави 106 години.
Ще съберем сумата, ако всеки фен подари на любимия отбор 19 лева и 14 стотинки, уточниха за "Стандарт" от клуба. Сумата е знакова, защото тимът е създаден през 1914 г.

ВИЖ ОЩЕ: За шоуто на Божков и отмъщението на Черепа

"Обръщам се към цяла "синя" България не с просия, а с молба. 24 май е нашият рожден ден. На рожден ден се ходи с подарък. Подаръкът, който трябва да събере Левски е 1,5 милиона лева", каза още Папазов, когото Божков излъга, че ще му даде акциите. "Нека покажем, че Левски по никакъв начин и никога не може да бъде употребяван. Защото Левски е кауза", заключи Тити.
С 1,5 млн. лв. клубът ще се разплати с футболистите и ще избегне фалита. За каузата на "Левски" вече се включиха и няколко български фирми. Чрез новата платформа helpкarma феновете на "сините" за два дни осигуриха 20 000 лв.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай