Внимание за Кристалина! Предупреждение от Европа

Сериозни прогнози за нейното нарастващо влияние през идната година

Внимание за Кристалина! Предупреждение от Европа | StandartNews.com

Управляващият директор на Международния валутен фонд Кристалина Георгиева е една от личностите, които според агенция Франс прес, трябва да бъдат следени от медиите с повишено внимание през следващата 2023 г., предаде БТА.

Георгиева ще е на първа линия догодина заради опитите за предотвратяване на пълномащабна дългова криза.

 Озовали се между повишаването на лихвите и риска от рецесия, много от най-отслабените страни рискуват да изпаднат в неплатежоспособност.

Догодина с интерес ще трябва да се следи и британския принц Хари, защото през януари той ще публикува дългоочакваните си мемоари, които биха могли да съдържат неудобни истини за британското кралско семейство.

Книгата може да породи доста вълнение и шумотевица няколко месеца преди церемонията за коронясване на новия британски крал - Чарлз Трети, бащата на Хари.

Идната година ще е критично важна и за 44-годишният Рон Десантис. Много популярният губернатор на щата Флорида беше преизбран на поста си през ноември и се очаква да обяви, че ще участва в надпреварата на републиканците за президентската номинация за изборите през 2024 г. Рон Десантис е изгряваща звезда в консервативния лагер на републиканците.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай