Ужас в София! Трамвай влачи жена, ватманът нехае

Инцидентът се случва навръх Нова година в района на „Лъвов мост”

Ужас в София! Трамвай влачи жена, ватманът нехае | StandartNews.com

Източник: илюстративна снимка

Жена на 83 години беше затисната при качване в трамвай в София и влачена в продължение на няколко метра, съобщава Нова телевизия.

Инцидентът се случва навръх Нова година в района на „Лъвов мост”. Пострадалата е с фрактури на ръката и извадено рамо.

„Излязох да купя плодове и цвете за подарък за моя приятелка. На прибиране чаках на спирката трамвай. Тръгвайки да се качвам, стъпалата и вратата се затвори и ръката ми беше притисната.

Хората се развикаха, но ватманът продължи. После спря, върна се, погледна че съм на платното, не ме попита как съм и отнякъде изникнаха двама мъже, които ме хванаха като чувал с картофи и ме хвърлиха вътре в трамвая.

Едно семейство започна да се кара с шофьора. Обадих се на внука ми и той ме закара в „Пирогов”, където констатираха, че рамото ми е счупено. Имам необходимите документи. Зет ми отиде в депото в „Банишора”, отказаха му да види камерата от трамвая, тъй като не е представител на полицията”, разказа потърпевшата Жулиета Георгиева.

Кадър: Нова телевизия

„Не мога да знам защо ватманът не е извикал полиция. Може би е преценил, че жената не е тежко пострадала. Категорично имаме пътнотранспортно произшествие. Призовавам всички свидетели да се обърнат към асоциацията ни, за да започне разследване”, заяви Владимир Тодоров от Асоциацията на пострадалите при катастрофи.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Илья
преди 3 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти поефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----- https://do.my/xbio

Откажи