Транспортните синдикати с юбилейна спартакиада

Беше връчена новоучредената награда на СТСБ „Иновативен работодател“

Транспортните синдикати с юбилейна спартакиада | StandartNews.com

 Съюзът на транспортните синдикати в България (СТСБ) проведе своята юбилейна десета спартакиада в курортния комплекс "Албена", която отново беше с чуждестранно участие. 

По време на заключителната галавечер през уикенда бяха раздадени купи и медали на участниците. "Те бяха особено ценни след тежката пандемична година, а надпреварата показа и главната цел на спартакиадата: не победата на всяка цена, а заедно да спортуваме и да се забавляваме", заявиха отличените синдикалисти.

Юбилейното издание имаше своята изключителност по още един специален повод. В рамките на галавечерта беше връчена новоучредената награда на СТСБ „Иновативен работодател“, която Съюзът ще дава ежегодно на дружества, отличили се с нововъведения в управлението, касаещи подобряване на работната среда и условията на труд.

СТСБ учреди приза по повод 28 април - Световния ден за безопасност и здраве при работа.

Неговият първи носител стана „Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт“ АД, чийто изпълнителен директор Франк Кванте получи наградата лично от председателя на СТСБ Екатерина Йорданова.

  „Искам да поздравя д-р Франк Кванте и целия екип на „Фрапорт“ за положените усилия по време на пандемията. Дружеството беше тежко засегнато от кризата. Въпреки това, ръководството оцени като най-важно запазването на човешкия капитал. С действията си за създаване на уютна и красива работна среда и въвличането на персонала за постигането ѝ, те допринесоха за подобряване на работните места и за запазване психическото здраве на работниците. 4700 засадени рози на територията на летищата Варна и Бургас е впечатляващ резултат, който, вярвам, ще вдъхнови и други работодатели да последват примера им!“, заяви Екатерина Йорданова.

Д-р Франк Кванте и целият му екип приеха с благодарност престижната награда - изящна пластика, дело на художника Иво Борисов – творец с характерен стил, носител на множество национални и международни награди, заедно с грамотата към нея.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай