Топ астроложка побърка света. Какво прогнозира

Засега познава всички катаклизми

Топ астроложка побърка света. Какво прогнозира | StandartNews.com

Астроложката Марги Паскалева прави астрологична прогноза през 2014 г. за следващите години, която вещае страховити неща. Още тогава тя предрича, че втората половина на 2021 г. има опасност от военен конфликт или тежък катаклизъм. Към днешна дата се оказва, че нейните прогнози се сбъдват.

Всеки човек помни пораженията на Втората световна война, започнала след многобройни регионални войни и обхванала цяла Европа. Слънчевото затъмнение на 19.04.1939 г. е предхождащо началото на войната. Новолунието на 19.05.1939 г. дава старт на войната

На 10.06.2021 г. има слънчево затъмнение, като има същата опозиция между Марс и Плутон, както в картата на 39-та година. През 2021 година обаче става дума за опозиция между Марс и Плутон в хороскоп на затъмнение, а не на обикновено Новолуние. Марс и Плутон са планети, наречени "малефици" - планети със зловредно влияние, като Плутон има отношение към големи групи хора.

Другите две планети, които също са "малефици" и образуват неблагоприятни аспекти, са Сатурн във Водолей и Уран в Телец през 2021-ва.

Една от държавите, които ще бъдат засегнати от влиянието на затъмнението през 2021 година, е САЩ.  В хороскопа на САЩ на първо място има съвпад на слънчевото затъмнение с Марс в 7 дом в Близнаци - домът на взаимоотношенията с партньори и врагове. Опозицията между транзитния Нептун в Риби и Нептун в Дева от хороскопа на САЩ образуват таоквадратура със затъмнението и Марс в Близнаци в 7 дом. И накрая тежката опозиция на Марс в Рак от хороскопа на затъмнението към транзитния Плутон и към Плутон от хороскопа на САЩ - има т.нар. плутонов възврат.

Марс е планета на войните и инцидентите, а Плутон в опозиция с Марс създава опасност за живота на големи групи хора, както и за много тежка финансова криза в Америка. От историята знаем как се е отразила в световен аспект квадратурата между Слънчевото затъмнение и Сатурн в Овен към Плутон в Рак, както последвалото Новолуние на 19.05.1939 година и опозицията между Марс и Плутон. 

Същото слънчево затъмнение на 10.06.2021г. е в съвпад със Слънцето от хороскопа на Русия. Опозицията Марс / Плутон от затъмнението акцентира съвсем точно Сатурн в Козирог от хороскопа, а Уран в Телец е в опозиция на Плутон от хороскопа.

Вярно е, че освен глобална война, може да се очаква и тежък природен катаклизъм, но от така анализираните хороскопи опасността от глобална финансова криза и военен конфликт е голяма. Това, което прави най-силно впечатление и събуди в мен недоумение е, че затъмнението не е в марсов или друг кардинален знак, а в Близнаци. То образува неблагоприятен аспект квадратура с Нептун, което ме кара да си мисля, че в 21 век не можем да очакваме глобална война в този вид, в който я познаваме.

Опасността се крие в използването на оръжие за масово поразяване, което да засегне белите дробове и дишането (химическо, радиологично оръжие чрез разпръскване на радиоактивен материал, смъртоносен вирус) или в мощното изригване на вулкан. В медицинската астрология знакът Близнаци и Меркурий управляват белите дробове и дишането, а Нептун се свързва с инфекциите, задушаването и водата.

Опасността от епидемия на инфекциозно заболяване с масово разпространение, също е много голяма. Тази квадратура създава опасност и от конфликт, който да бъде на етническа или енергийна основа. Светът се тресе вече доста години от световната политическа и икономическа криза. А борбата за световно влияние и власт е голяма. 

През следващите няколко години планетните аспекти и разположения, заедно със слънчевите затъмнения, рисуват една неблагоприятна за света картина. Великите сили трябва да бъдат много разумни и сдържани в действията си, ако случайно ги е грижа за планетата и хората на Земята. Не бива да забравят, че и те са част от нея.

Опасността от Третата световна война е голяма, а през 2021 и 2023 година дано Бог е българин! 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай