Сашко проговори! Първи думи на детето

Какво каза в болницата 12-годишното момче

Сашко проговори! Първи думи на детето | StandartNews.com

Щастлив и с широка усмивка - така изглежда днес 12-годишният Сашко, който бе издирван в продължение на няколко дни преди да бъде намерен и настанен в "Пирогов, разказва БТВ. Телевизията дори пусна кадър от видеовръзка на телефон, на която питат детето дали е щастливо, а то отговаря: "Да, да, да".

Репортерката Ивелина Драгнева разказа, че той е все по-добре. "Успява да се храни, да става от леглото, а днес дори се е разходил в коридора на детското отделение в "Пирогов". Успял е да се сприятели с децата, които са настанени там", сподели тя.

Бащата на детето за пореден път изказа благодарности към всички, които са помогнали за намирането на детето му. Много съм благодарен на тези хиляди хора, които не спряха тези девет дни да го търсят. Оставиха семейството си, работата си, всичко. Това дете е и тяхно дете", сподели той.

"Вече става от леглото. Вчера се разходи в стаята, днес се разходи в коридора, запозна се с дечицата, които са там. Вече се и усмихва, в по-добро настроение е. Има книжки, има тетрадки, в които си записва разни неща", разказа още таткото.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай