Първи снимки от ужасния сблъсък на влак и камион

Десетки пътници чакат край релсите

Първи снимки от ужасния сблъсък на влак и камион | StandartNews.com

ФОТО: Флагман.бг

Първи снимки от адския сблъсък на влак и камион края гара Карнобат пусна Флагман.бг. Десетки пътници от бързия влак Бургас-София чакат край релсите в Бургас след катастрофата. В момента линията се разчиства, з ада бъде проходима.

ВИЖ ОЩЕ:Влак блъсна камион на жп прелез

Камионът, който е преминавал през жп релсите неправомерно, е превозвал бали. Водачите на двете превозни средства са тествани за употреба на алкохол, като резултатите са отрицателни.

Припомняме, че инцидентът стана в 09:15 ч. тази сутрин непосредствено след гара Карнобат в посока София. Само ниската скорост, с който се е движел влакът, е предотвратила голяма трагедия.

Пътничката Антония разказа пред Флагман.бг, че стресът за хората е бил голям. Тя е била на почивка в Китен и тази сутрин е потеглила обратно към София.

"Тъкмо тръгнахме от гарата в Карнобат и изведнъж влакът се разтресе. Изпаднахме в шок, някои дори пищяха. За щастие не се движехме бързо, в противен случай нямаше да се разминем само с уплаха", разказа тя.

По информация на БДЖ влакът ще продължи своето движение след приключване на следствените действия и разчистване на железния път.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай