Потресаващо! Разказът на убития психолог по БТВ

Как е описал Нав своя бъдещ убиец

Потресаващо! Разказът на убития психолог по БТВ | StandartNews.com

Иван Владимиров - Нав едно към едно е разказал как ще бъде убит и от кого в ефира на БТВ пред Сашо Кадиев и Деси Стоянова.

В случая не става въпрос за предсказание на база на паранормални способности, ами на обикновена логика предвид факта, че българските институции са ампутирани и бездействат при сигнали на граждани, а действат само вертикално по нареждане отгоре на принципа на единоначалието.

Това обикновено се случва, когато стане най-лошото, като в случая.

Нав многократно е заплашван от съседа си Тонев, който го обвинявал, че му пречи да спи, макар психологът никога да не е вдигал шум и да не е правил купони у дома.

"Аз имам такъв съсед, който според мен има ментално отклонение. Нямам уредба вкъщи, нищо не правя вкъщи, само работя на компютъра през деня и между 2 и 4 се движа компютърния стол, ходя, а той ми залива вратата с машинно масло.

Мога да се закълна във всичко свято, че аз съм най-тихият човек на света. Не вдигам купони, нямам цех за летви. По-тих няма как да бъда, освен ако не практикувам йога. Ходих много пъти в полицията, казват, че нищо не може да се направи, а това е бивш полицай, който вероятно има оръжие и аз не знам дали няма утре да съм поредния случай на застрелян, защото съм се преместил по-рязко на стола.", казва Нав.

"Аз понеже съм мирен и културен човек и не вярвам в насилие да ходя да го набия и хората ми се смеят, че в България не стават така нещата. Винаги ще има луди хора. Това са хора с биполярно разстройство. Те не се в ред. Не можем дори да го съдим.", казва Нав.

"Нав беше седмичен коментатор в "Преди обед" през ноември, коментирахме случая с Иво Андреев, който си отиде на 41 от куршум на съсед в центъра на София. Днес вече и Нав го няма, думите му се оказаха зловещо пророчески. Бездействието, мълчаливото преглъщане и подминаването като "маловажни" на случаите на насилие и тормоз, само защото ОЩЕ не са стигнали докрай, убиват. Докога?!", посочва Деси Стоянова.. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай