Пълен цирк! Кой влезе с взлом при Фандъкова /ОБНОВЕНА/

Общинар свалил и украинското знаме

Пълен цирк! Кой влезе с взлом при Фандъкова /ОБНОВЕНА/ | StandartNews.com

Иво Божков, общински съветник в Столичен общински съвет, съобщи новина: друг общински съветник - Борислав Иванов, пак от Столичен общински съвет, е свалил украинското знаме, веещо се от 21 април на балкона на кметицата Йорданка Фандъкова, нахлувайки маскиран в кабинета й. 

Ето пълния текст на поста на Божков:

"Днес зам.-председателят на Столичния общински съвет и председател на комисията по РЕД и СИГУРНОСТ влиза като маскиран престъпник в общината, нелегално прониква в компютрите на СО, нахлува в кабинета на кмета и сваля от балкона й знамето на Украйна от фасадата на сградата, поставено там с решение на СОС.

Толкова е абсурно, че нека се ограничим в квалификациите за хулиганство по НК. Пак напомням - това е председателят на комисията по Обществен ред и сигурност на София, който извършва недостойни престъпления в сградата на обшината!!!

Едно не може да му се отрече - спектакълът с преминаването му от Атака към Възраждане застава наравно до изцепките на бившия му лидер Волен.

Поискахме незабавната му оставка от всички председателски и зам. постове, както и от СОС. Независимо какво мнение имаш, отговорностите ти като общински съветник са да спазваш закона. Става все по-трудно, недостойно и абсурдно да си слуга на престъпника Путин. Единственото, което им остава, е да станат те самите престъпници."

Общинският съветник Борислав Иванов ще си подаде оставката като зам.-председател на Столичния общински съвет.

Председател съм на комисията по обществен ред и сигурност, и осъзнавам акта за знамето, че е нереден, но аз го правя принципно. Ще предложа на колегите в Столичния общински съвет (СОС) да гласуват оставката ми като зам.-председател на СОС по съвест, който както прецени. Готов съм да поема политическа отговорност за действия си. Това заяви за БТА общинският съветник Борислав Иванов, който вчера направи опит да свали националния флаг на Украйна от фасадата на Столичната община.

Той каза, че е готов да си подаде оставката и като председател на Комисията по обществен ред и сигурност.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай