Пенсионер се нуждае от пари за животоспасяващи лекарства

Стоян Рабаджийски получава 250 лева пенсия, хапчетата му струват 900 лева

Пенсионер се нуждае от пари за животоспасяващи лекарства | StandartNews.com

Уважаеми читатели, отдавна в „Стандарт“ сме споделяли за състоянието и съдбата на Стоян Рабаджийски от с. Елешница. Той страда от рак на белите дробове, пенсионер е и месечният му доход възлиза на не повече от 250 лв. 

За лечението на Стоян са изписани лекарства общата стойност, възлизаща на повече от 900 лв. месечно. Поради ниския си доход той не може да закупува необходимите животоспасяващи лекарства и моли всеки от вас за помощ. Лекарствата са животоподдържащи и трябва да се взимат всеки месец.

Миналият месец, след консултация с лекари от Александровска болница, Стоян Рабаджийски е уведомен, че ако не проведе необходимото му лечение в чужбина, му остава една година живот. 

Към днешна дата за лекарства той има единствено и само 20 лв., дарение, направено след публикацията в сайта ни. Според лекарите Стоян може да се излекува, ако се подложи на животоспасяваща операция в Белград, който е на стойност 50 000 лв

Ако желаете, може да помогнете на Стоян Рабаджийски да закупи необходимите му лекарства или да замине на лечение в Белград на следната банкова сметка:

IBAN: BG74BPBI79304030143702

BIC: BPBIBGSF

На името на Стоян Рабаджийски

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай