Нов скандал! Волгин жестоко обиди Пендачанска

Продължават разправиите между двамата

Нов скандал! Волгин жестоко обиди Пендачанска | StandartNews.com

Журналистът от БНР Петър Волгин в събота обяви по националното радио руска фалшива новина от ТАСС и ДНР, че българския кораб "Царевна" е отвлечен от украинци.

Той се оправда, че просто е дал "всички гледни точки" и не приема, че дезинформирал обществото, създавайки напрежение и за близките на моряците.

Като реакция Александрина Пендачанска напусна обществения съвет на БНР заради това, че Волгин разпространява системно фалшива информация и руска дезинформация.

Ето какво написа преди малко той по адрес на номинираната за 3 награди "Грами" певица:

"Не по-високо от обувките, Пендачанска!

Древногръцкият художник Апелес нарисувал картина на жена. Към него се приближил обущар, който му казал, че не е нарисувал хубаво единия сандал. Апелес направил препоръчаните корекции. Окуражен от това, обущарят започнал да дава съвети и по други детайли от картината. Тогава Апелес го погледнал строго и отсякъл: "Не по-високо от обувките, обущарю!"

Пендачанска прилича на този обущар, който дава съвети на хора, от чията работа няма никакво понятие. Всъщност Джиджи, както я зовяха като малка с това подходящо за пуделче име, не е особено интересна като личност.

Заслужава да й отделим минута-две, защото е събирателен образ на една група хора, които смятат, че разбират от всичко. Умнокрасивитет е убеден, че е разкрил всички тайни на битието. Като се почне от саденето на картофи и се стигне до ядрената физика. С тези си претенции умнокрасивите като Джиджи предизвикват единствено присмех.

Най-добронамерен съвет отправям към певицата Пендачанска. Говори само за неща, от които разбираш. Заговориш ли за политика и журналистика, преставаш да бъдеш певица и се превръщаш в глуповат обущар. Дори и това да е истинската ти същност, не е хубаво хората да узнават за нея, нали?

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай