Наградиха Мутафчийски като народен будител

Направи го министърът на отбраната Красимир Каракачанов

Наградиха Мутафчийски като народен будител | StandartNews.com

Министърът на отбраната Красимир Каракачанов награди началника на Военномедицинска академия и и главен лекар на Въоръжените сили ген. Венцислав Мутафчийски с почетен плакет за доказани "заслуги в областта на българската наука и култура, проявен висок професионализъм, принос към Министерство на отбраната и по случай 1 ноември - Ден на народните будители",съобщиха от пресцентъра на ведомството.

С почетен плакет бяха удостоени и Иван Стамболов – Сула – известен български блогър, публицист и писател; Димитър Димитров – издател, писател-историк; журналистът и водещ на обзорното политическо предаване „Панорама“ по БНТ Бойко Василев,издателят и създател на издателство „БАРД“ Йордан Антов; Галина Златарева – писател, автор на исторически романи.

Също така и; писателят Добри Божилов и др.известният български писател и издател Иван Гранитски, Неда Антонова – писател, автор на множество исторически романи и обичаният български актьор Антон Радичев, които по обективни причини не можаха да присъстват на церемонията.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай