Излиза автибиографичната книга на Патрисия Каас

Двойна доза емоция за почитателите на талантливата французойка

Излиза автибиографичната книга на Патрисия Каас | StandartNews.com

София. Автобиографичната книга „Сянката на гласа ми" на световноизвестната френска певица Партисия Каас излиза от печат на български език ден преди нейния концерт в София. Така най-големите фенове на таланта на Гласа на Франция ще имат възможността да си купят книгата още вечерта на концерта й на 21 юни в зала 1 на НДК.

Това е историята на един живот - красив, тъжен и драматичен като песните й. Патрисия Каас тръгва от малко погранично френско миньорско селце и стига до върховете на шоу бизнеса. От момиче, което пее на бирените фестове в тийнейджърска възраст, тя става певица с 18 милиона продадени диска. Канена е от Майкъл Джексън на благотворителните му концерти, Патрисия пее и в дует с Мадона в телевизионно студио.

В автобиографията си Каас разкрива интересни моменти от кариерата си, откровено разказва за семейството си, за романтичните си връзки с Ален Делон и Джеръми Айрънс. Откровена до болка, тя не спестява драматичната смърт на болната си от рак майка, тормоза от преследванията на психопат, споделя за любовите в живота си и за най-тежкия удар в живота й – невъзможността да има деца. Застава пред прожекторите и своите почитатели такава, каквато е - истинска и неподправена.

Книгата е отпечатана от издателство „Сиела" със сътрудничеството на Софи Бландиниер, а преводът от френски е на Лилия Стамболова.

София е част от световното турне на французойката под името „Каас пее Пиаф", което представя 21 от най-емблематичните песни на легендарната Едит Пиаф, с която светът се прости преди 50 години. Това шоу за една година ще бъде видяно от 300 000 души в над 100 концерта, направени в 30 града по цял свят. В спектакъла участва и един от най-известните френски танцьори Кевин Мишел.

Събитето се организира от Френския институт в София, продуцентска компания „БГ Саунд Стейдж" и „Renault България". Билети – в мрежата на Ивентим и в Билетния център на НДК.

Издателство "Сиела" и „БГ Саунд Стейдж" имат удоволствието да Ви поканят на пресконференция по повод излизането на българския пазар на автобиографичната книга на Патрисия Каас „Сянката на гласа ми" на 21 юни от 13:00 ч. в лобито на хотел Хилтън. В присъствието на Патрисия Каас.

За фотографи – снимки са позволени в първите 5 минути, както и в края на срещата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай