Гешев обяви война на престъпността

Вече ще се провеждат регулярни срещи между прокурорите и гражданите на всеки град, обеща той

Гешев обяви война на престъпността | StandartNews.com

"Аз ще направя възможното и невъзможното, за да бъде постигната справедливост. Високо оценявам подкрепата на гражданите на град Шумен в усилията на всички, които искат да решат проблема с престъпността. Само нашите общи усилия - на правоохранителните органи, на институциите, на гражданите и на гражданското общество, могат да доведат до резултата, който очакваме - справедливост и да не убиват и дрогирани нашите деца и близки. Обявявам война на престъпността". Това заяви главният прокурор Иван Гешев по време на среща с гражданите от Община Шумен, предаде БГНЕС. 

Гешев каза, че е на страната на гражданите. “Прокуратурата е на ваша страна и ще направим всичко, което е необходимо, за да има справедливост за всеки отделен български гражданин”, каза той. Главният прокурор съобщи, че вече ще се провеждат регулярни срещи между прокурорите и гражданите на всеки град и ще се направи всичко възможно да бъдат решени дори и най-дребните проблеми, които може да реши българската прокуратура.

“Проблемите са последствия от сериозни причини, надявам се с общи усилия - моите, на институциите и на гражданското общество да решим причините”, отбеляза той. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Редакция
Коментирай