Ексдепутат скандално! Какво правили двете убийци на морето

И още твърде показателни разкрития

Ексдепутат скандално! Какво правили двете убийци на морето | StandartNews.com

Бивш депутат реши да наруши мълчанието си и направи скандални разкрития за двете убийци на пейо.

"Запазих мълчание няколко дни след скандалният случай с двете садистки убили / удушили 44 г. мъж в София и след това направили опит да го запалят в колата му, за да заличат следи... Е, оказа се, че след покойният вече Пейо (Бог да го прости), аз съм вторият най-пострадал и тормозен човек в България от тройцата Красимира Трифонова (майката), Габриела Савова (дъщерята) и баба Тона Трифонова...", това написа в профила си в социалната мрежа Facebook Владимир Павлов - бивш депутат от "Възраждане".

В публикацията си той твърди, че "трите кокони" са били настанени в общинско жилище на първа линия до морската градина в Бургас и в тяхна чест е извършен пълен ремонт за сметка на бургаския бюджет.

"По неведоми дълги връзки (който бързо разплетах) и пипала, тез три кокони бяха настанени в общинско жилище и в тяхна чест бе извършен пълен ремонт за сметка на бургаския бюджет от близо 30000 левчета, по тяхни хвалби... И така се оказахме комшии с тях врата срещу врата. Както се полага за новодошли, без да ги познавам въобще, предложих да им помогна с качването на багажа и мебелите. Така се запознах и с покойният Пейо, с който двамцата пренесохме и качихме всичко без даже и те да помогнат", отбелязва Владимир Павлов.

Той споделя, че неприятно впечатление му направила тъщата - Красимира. По думите му тя се е изживява като тартор и започнала да му разпорежда кое и какво да носи.

"Все едно съм й длъжен и някакъв слуга... Трите така и не пипнаха и една чантичка. Уморен след цял ден носене, даже не ми казаха и едно благодаря... Но, странното бе, че до края на деня, вече бяха поставили рекорд да се скарат с почти всички обитатели на блока", допълва Павлов.

Ексдепутатът от "Възраждане" отбелязва още, че "трите кокони" са се придвижвали със "свръх скъп нов бус Мерцедес, тогава на стойност над 120000 лева".

"Придвижват се с този бус, пък настанени в общинско жилище като нуждаещи се? Как стават тия работи, ще ви разкажа в следващ пост... Тук качвам снимки, как майката Габриела Савова - Началник отдел Превенции на детските наркомании и т.н. в Община Бургас третираше детето си...голо без гащи, босо да ходи и носи ботушите си ноември месец, нали грижовна майка...така каза съда и я пусна на свобода... още тогава трябваше да ми светне лампата, че тия не са в ред с главите, но за другите перипетии, жалби, дела и т.н., с които ме тормозиха години пак в друг пост, че стана дълго!", завършва публикацията си той.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай