Една зодия печели от тотото, друга се бори с конкуренти

Какво вещаят звездите за днес

Една зодия печели от тотото, друга се бори с конкуренти | StandartNews.com

Една зодия днес може изцяло да разчита на късмета си. Той ще е толкова силен, че представителите й спокойно могат да пуснат тото фиш и да разчитат на печалба. За друга обаче денят ще мине в битка с конкуренти и ще е натоварен. Какво вещаят звездите за днес – вижте дневния си хороскоп, представен от „Факти.бг”

ОВЕН - Днес ще трябва да изгладите някои свои вътрешни противоречия и чак тогава да действате. Имате могъщи конкуренти, с които трябва да действате много внимателно. Царственият подход в случая няма да ви е от полза.

ТЕЛЕЦ - Отначало може да ви се стори, че всичко се развива малко хаотично, но всъщност нещата са многопластови и създават тази невярна представа. Каквото и да става вие ще успеете да се справите блестящо.

БЛИЗНАЦИ - Обстоятелствата ще се стекат във ваша полза. Днес умът ви ще е особено комбинативен, но разчитайте най-вече, че късметът ще ви следва неотлъчно. Може да се пробвате в спорт тото.

РАК - Подходящ момент да направите рекапитулация на средствата, с които разполагате. Днес ще ви се предоставят изгодни възможности за покупки, но дали всички тези неща са ви нужни. Купете само най-необходимото.

ЛЪВ - Днес толкова ще ви се иска да разнищвате въпросите на битието, че в крайна сметка може сами да се отегчите от себе си. По-добре организирайте една съботно-неделна авантюра с приятели, а днес можете успешно да се явите на изпит или да участвате в състезание. Духът на победата витае около вас.

ДЕВА - Един ден, в който нещата ще зависят изцяло от вашата активна позиция. Не оставяйте друг да ви върши работата, а сами се заемете с нещата. Добри новини може да получите от роднини.

ВЕЗНИ - Може днес да сте малко отнесени, а не бива. Ако искате да избягате от ежедневните проблеми – направете го. Днес е подходящ момент за самоанализи, но неподходящ за вземане на решения.

СКОРПИОН - Денят не е никак лош, дори напротив, може да очаквате събитията да се развият във ваша полза. Все пак след като се стъмни гледайте да сте у дома или поне се движете със сигурни хора, просто за сигурност.

СТРЕЛЕЦ - Ще ви се иска да прекарате повече време с приятели и дори може да пренебрегнете някои от задълженията си заради това. В крайна сметка струва си човек да пожертва някой неприятен ангажимент в името на дружбата.

КОЗИРОГ - Ще имате толкова много работа, че едва ли ще ви остане време да мислите за личните си проблеми. Добре би било да не ви се налага да взимате пари в заем. Ако ви се случи, направете всичко възможно да го върнете в най-кратък срок.

ВОДОЛЕЙ - Този ден е силно наситен с емоции. Не ги изпускайте където ви падне, оценявайте обстановката и тогава демонстрирайте интензивността на чувствата си.

РИБИ - За вас е необходимо наистина добре да организирате деня си, защото ви предстоят куп ангажименти. Съсредоточете се и резултатите няма да закъснеят. Обърнете внимание на здравето си.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай