Борисов: Време е да сме по-човечни

Премиерът с послание във Фейсбук

Борисов: Време е да сме по-човечни | StandartNews.com

Време е да сме състрадателни и смирени, да сме добри, да сме по-човечни. Това написа премиерът Бойко Борисов, който поздрави за Рождество Христова с пост в личния си профил във Facebook.

Борисов отбелязва, че след такава тежка година, си даваме сметка кои са най-съществените неща и най-силно оценяваме възможността да видим близките си и приятелите си здрави.

„Честито Рождество Христово! Днес е един от най-големите християнски празници, изпълнен винаги с надежда за по-добри и светли дни. Това са моментите със семейството, срещите с приятели, споделянето, детските усмивки. Тази година е необичайна. Сега най-силно оценяваме възможността да видим близките си и приятелите си здрави", написа още Борисов.

И добави: „Много са нещата, които доскоро смятахме за даденост, а днес виждаме колко са значими. Да можем да споделим празника с любимите си хора - ще е най-големият подарък. След такава тежка година си даваме сметка кои са най-съществените неща. Време е да сме състрадателни и смирени, да сме добри, да сме по-човечни”.

„Бъдете живи и здрави – това наистина е най-важното. С Божията помощ и с работа ще излезем от тази пандемия и ще превъзмогнем кризата", написа още българският премиер.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай