Безплатни прегледи в "Мисия Здраве"

Безплатни прегледи в "Мисия Здраве" | StandartNews.com

За 3 дни изложение можете да се възползвате от над 15 консултации и изследвания

Вкусни и пресни храни предлага фермерски пазар

Над 15 безплатни прегледи, изследвания и консултации са осигурили на присъстващите организаторите на четвъртото Изложение "Мисия Здраве". Събитието започва на 10 юни и ще продължи до 12 юни включително пред Паметника на Съветската армия в София. Изложението се намира в щандове на открито, в непосредствена близост до Орлов мост и станцията на метрото "СУ Климент Охридски". Посещението е безплатно.

Слезте на метростанция "СУ Климент Охридски" или на Орлов мост и още отдалече ще видите "здравното" градче, изградено от бели шатри. В тях се намират изложбените щандове на партньорите и изложителите, уточняват организаторите от "Мисия Здраве". Тази година те ще са рекорден брой - над 70. Сред тях са медицински центрове, специализирани болници, фармацевтични и козметични компании, производители и вносители на хранителни добавки, биохрани, медицински уреди, уреди за здравословно приготвяне и съхранение на храна, уелнес и спортни центрове и др.

Ще чуете музиката от сцената или водещия, който разяснява правилата на игра, в която всеки посетител може да се включи и да спечели някоя от 300 награди и подаръци. Обиколете всички щандове и открийте колко интересни неща се предлагат на вашето внимание. Медицинските центрове ще ви разкажат и консултират за модерните и високотехнологични методи за диагностика и лечение. Направете си поне един от 15-те безплатни прегледа, съветват от "Мисия Здраве". Сред тях са за ин витро методики, за естествено раждане и немедикаментозно обезболяване, за родители с деца болни от диабет, сърдечно-съдови и кардиологични проблеми, пластични интервенции, за здравословно хранене с дипломирани специалисти. Ще се правят изследвания и

прегледи на зрението, за вирусни хепатити В и С

за глюкоза и за остеопороза. Задавайте въпроси на специалистите по време на процедурата - ще видите колко са отзивчиви и колко полезна ще е за вас информацията, съветват от "Мисия Здраве". Различни компании ще ви демонстрират най-новите лекарствени или профилактични продукти - ще можете да си купите или ще ви подарят витамини, хранителни добавки, колаген.

Ще пробвате биохрани, за които може дори и да не сте чували. Ще видите множество нови продукти, които вече се използват в кухнята за здравословно приготвяне или съхранение на храната или които служат за по-здравословни условия в дома.

След първата обиколка елате пред сцената. Включете се в игрите и спечелете заслужено награди. Може просто да си починете на чаша студена бира или домашна лимонада, на масичка, под някой от чадърите, докато гледате забавната програма. Изпробвайте своя късмет в томболата - няколко пъти дневно ще бъдат теглени имената на печеливши. Може пък да сте сред тях и да получите неочакван подарък. Сигурно ще огладнеете? Организаторите имат какво да ви предложат- от класиката за такива празници на открито - студена бира и топла скара, до множество супер здравословни храни. В партньорство със София Вег Фест, ще бъде организирано и място за демонстрация, приготвяне и консумация на веган продукти.

Време е за втора обиколка на изложбените площи. Спрете се на множеството щандове с козметика, където присъстват както български, така и чужди марки. Изгледайте презентациите на новите продукти или процедури за разкрасяване, и разбира се, "останете вечно млади", съветват от "Мисия Здраве". В дните на събитието всички изложители ще продават продуктите си с голяма отстъпка.

Ако решите да сте отговорни към обществото,

може да дарите кръв в специално изграден

за целта пункт. Акциите се организират от Националната пациентска организация и Националния център по трансфузионна хематология.

Преди да тръгнете, не пропускайте фермерския пазар, в който своите продукти ще предлагат над 20 семейни ферми и малки производители.

Там ще намерите вкусни и пресни храни от редица семейни ферми и малки производители.

По време на Изложение "Мисия Здраве" за настроението на присъстващите ще се грижат децата от Вокална студия "Дъга", Дива Денс Скуул, Студия за модерни танци "Средец".

За обичащите спорта и активния начин на живот организаторите са предвидили безплатни занимания по йога, айкидо и спортни танци. В трите дни на изложението ще има и открити тренировки, организирани от Дива Спорт. Те ще включват специално подбран комплекс от упражнения, подходящи за хора от различни възрасти и с различна степен на физическа подготовка. За първи път тази година партньор на събитието е Nike Run Club. В партньорство с тях в неделя ще бъде организирано бягане в Борисовата градина за всички желаещи, без ограничения. То ще започне в 9.00 ч, а в него се очакват да се включат над 100 човека. Изложение "Мисия Здраве" е с безплатен вход за посетителите. Работното време на събитието ще бъде: петък от 12:00 до 20:00 ч, събота от 10:00 до 20:00 ч и в неделя от 10:00 до 16:00 ч.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай