Атакуваха с взлом къщата на Боби Михайлов! Реакцията

Бившият вратар взе светкавични мерки

Атакуваха с взлом къщата на Боби Михайлов! Реакцията | StandartNews.com

Неприятност в дома на бившия президент на БФС.

Силно уплашен от взлома в дома му е бившият шеф на Българския футболен съюз Борислав Михайлов. 61-годишният легендарен вратар е взел моментални и драстични мерки за своята безопасност и тази на семейството си, научи "България Днес".

Увеличен екип от постоянна частна охрана ще патрулира и наблюдава имота на Михайлов в столичния квартал Бояна. Там Боби живее със съпругата си Мария Петрова, която е бивша шампионка по художествена гимнастика. И до момента подалият оставка президент на футболната федерация не се чувстваше спокоен, особено около протестите през ноември миналата година. Притеснения имаше и по време на палатковия лагер от фенове пред базата на БФС в Бояна.

Той е окачил целия си палат с камери за видеонаблюдение.

Въпреки това няколко часа след изборния конгрес на БФС домът му стана обект на похищение от неизвестни засега бандити. Те нахлуха в къщата в Бояна посред нощ, което задейства алармената система и разбуди комшиите наоколо. Веднага мястото се напълни с полиция. Разбойниците не са откраднали нищо и веднага са избягали от местопрестъплението.

Разследващите са снели отпечатъци и са иззели всички записи от охранителните камери. Основната версия за случилото се е сплашване.

От години огромно куче, убиец на мечки, охранява къщата на Боби. Злото четириного е от породата ваймаранер и не дава и пиле да прехвръкне в близост. Боби и жена му Мария се грижат за расовото животно, което явно в момента на взлома е било вътре в къщата.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
3 Коментара
Гост
преди 1 месец

Закони в Бг Няма

Откажи
ДядоСоки
преди 1 месец

Николета Лозанова роди от Любовника си и лАже Ники Михайлове за да може да го завърже да му харчи парите и ползва имуществото, но много скоро Ники Михайлов, ще разбере че ууличницата НиКлозета го е измамила и е забременяла от любовника си с който се прикриваха от Ники и си правеха кефа на гърба на Ники и тогава, ще я изхърли заедно с чуждото чаве при този които и го е напрвил. Номера и да оплете в мрежите си богат мъж за да я иСдържа докато е жива няма да и мине,няма да и се получи да се прикрива и лъже!

Откажи