Вторник,

Алена с ужасна прогноза за изборите и страната

От: Редактор -
Алена с ужасна прогноза за изборите и страната
A
A
A

"Астрологичният пъзел е подреден, но е с две лица. Първото, истинското лице е астрологично заложеното на партиите и коалициите. 

Второто, е лицето на измамата заради манипулираният чрез изборните машини вот. Последните два избора за Народно събрание бяха манипулирани, сега ще е същото.

Това, което астрологичните конфигурации не ни разкриват, е в чий интерес ще е измамата. На този етап не съм сигурна, че изборните манипулации за парламент ще са в полза на Радев", това заяви астроложката Светлана Тилкова-Алена, която направи астропрогноза за вота за Народно събрание (НС),

"Истински победител на изборите няма да има. Омразата в обществото все още не е успокоена чрез страдание, тъй че не бива да сме оптимисти и да очакваме разумът най-накрая да надделее. България продължава да е в състояние на гражданска война, която в друго време щеше да е кървава.

 Правителство трудно ще бъде съставено, дори и при самомнението на двамата  „почтени“ херои, творящи митове и легенди чрез "Продължаваме промяната", заяви Алена,

Ето какво още вещае астропрогноза на Алена за вота за НС:Коалиция  „Продължаваме Промяната“За тази коалиция и нейните основатели вече дадох своето астрологично тълкуване на 2 октомври. Астрономерологичното ми тълкуване за “Продължаваме промяната” е негативно като последици за България, но поне в началото позитивно за личното забогатяване на двамата ѝ бащи.

 „ПП“ си подадоха документите и бяха регистрирани в ЦИК преди ретроградния Меркурий, добър ход. После от много превъзбуда за мечтаното мнозинство на „почтените“ в 47 НС сами си отнеха предимството с регистрацията в коалицията на нова партия по време на  ретрограден Меркурий.

Композитната дата между четирите партии е носител на кармична разплата с българското общество и на неподходящи привърженици, които в началото ще подкрепят „ПП“, но в момента, в който установят, че бързото забогатяване по "честен и почтен начин" е мираж, ще ги изоставят.

Надявах се след изборите през юли изгубеният разум на Борисов да се върне и ГЕРБ да се яви самостоятелно на изборите. Заради политическият труп на СДС носен от ГЕРБ разрухата в партията продължава. Новото споразумение за коалиция подписано между ГЕРБ и СДС съгласно композитната им дата в лична година на емоции, в месец на емоции и в ден на неподходящи партньорство. 

Коалиционно правителство няма да сформират. Астрологично изчислимо реалните проценти само за ГЕРБ са около 32. Заради СДС и манипулация на вота да се радват, ако имат с 10 по-малко.

БСП продължава да се самоунищожава, а трябва да набира сила при политическия хаос в държавата. Астрологичното ми изчисление от преди три години, че партията не е припозната, а само е употребена от Радев, не се харесва от ръководството на БСП и логично партията изживя на отминалите избори най-големия си срив за предходните 30 години.

ДПС както винаги са верни на себе си, практични, не позволяват на емоцията да им бъде господар. Блестящ е хода им с издигането лидера на партията за кандидат-президент. Гласуването с един номер за парламент и президент и при добро насочване по места блокира шанса да бъдат машинно прехвърляни гласове от ДПС към други партии. 

Бавно, но неизбежно върви към своя заник тази партия ИТН.. Заради моментните астрологични компоненти все още не се очертава възможността да изпаднат под 4-те процента.

ДБ съгласно композитната карта с коалиционните им партньори са в лична година на промени, които лъкатушат между положителни и отрицателни. Звездната карта на ДБ разкрива, че образно казано са пред избухване, ври и кипи в партията, воюват помежду си и накрая сами ще се самоунищожат. 

Астрологичната прогноза за тази коалиция е излишна. Нарочно някой да им беше вредил, по негативни астроаспекти нямаше да успее да им докара. По естествен път нямат шанса да присъстват в 47-ото НС. Възможно е чрез манипулиране на машините, ако някой прецени, че са удобна бройка за „почтените“.

 

Коментари

Сортирай по: Новите първо

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички