Ужас! Намериха следи от брокерката и Юмер

Това съобщиха на извънреден брифинг полицията и прокуратурата в Бургас

Ужас! Намериха следи от брокерката и Юмер | StandartNews.com

Кост, зъб и проектил, вероятно от оръжието, с което е била застреляна брокерката Теодора Бахлова, са открити в градската канализация, близо до неработещ търговски обект, в който останките на брокерката са престояли над 3 месеца в бидони  с киселина

До находките е достигнато чрез използване на специална техника, съобщиха на извънреден брифинг полицията и прокуратурата в Бургас.

Намерен е и електрическият трион, с който е било разрязано тялото на убития Юмер Мехмед. И за двете екзекуции обвиняем е 56-годишният предприемач от Бургас Станимир Рагевски.

За вещно укривателство пък е обвинен неговият авер Деян Дичев-Готвача. Разследващи са достигнали и до предплатена сим карта, с която са били провеждани разговори единствено с жертвите Бахлова и Юмер. Тя е била активна от 3 г.,съобщи директорът на ОД МВР Бургас ст.комисар Калоян. Калоянов.

Според прокуратурата всички събрани до момента доказателства за убийството на брокерката Бахлова сочели, че се касае за спор с имуществен характер. Жертвата е търсела пари или други движими и недвижими вещи от Рагевски. И то настойчиво, коментира наблюдаващият прокурор по делото Светослав Маринчев.

Макар на този етап да няма признания за убийствата, за нас са изяснени мотивите - обещания за обезвъзмездяване, които не са изпълнени, допълни ст.комисар Калоянов.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай