Петък,

Ужас! Намериха следи от брокерката и Юмер

От: Редактор -
355
Ужас! Намериха следи от брокерката и Юмер
A
A
A

Кост, зъб и проектил, вероятно от оръжието, с което е била застреляна брокерката Теодора Бахлова, са открити в градската канализация, близо до неработещ търговски обект, в който останките на брокерката са престояли над 3 месеца в бидони  с киселина

До находките е достигнато чрез използване на специална техника, съобщиха на извънреден брифинг полицията и прокуратурата в Бургас.

Намерен е и електрическият трион, с който е било разрязано тялото на убития Юмер Мехмед. И за двете екзекуции обвиняем е 56-годишният предприемач от Бургас Станимир Рагевски.

За вещно укривателство пък е обвинен неговият авер Деян Дичев-Готвача. Разследващи са достигнали и до предплатена сим карта, с която са били провеждани разговори единствено с жертвите Бахлова и Юмер. Тя е била активна от 3 г.,съобщи директорът на ОД МВР Бургас ст.комисар Калоян. Калоянов.

Според прокуратурата всички събрани до момента доказателства за убийството на брокерката Бахлова сочели, че се касае за спор с имуществен характер. Жертвата е търсела пари или други движими и недвижими вещи от Рагевски. И то настойчиво, коментира наблюдаващият прокурор по делото Светослав Маринчев.

Макар на този етап да няма признания за убийствата, за нас са изяснени мотивите - обещания за обезвъзмездяване, които не са изпълнени, допълни ст.комисар Калоянов.

 

 


Всички новини от категория Крими.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички