ТВ7: Побой в дискотека в Несебър

ТВ7: Побой в дискотека в Несебър | StandartNews.com

Бургас. Побой е избухнал през нощта в събота в дискотека в Несебър. В дискотеката били и държавни служители от бургаската екоинсепкция, съобщи ТВ7.

Камен Балузанов–Куката е бил съсечен с мачете при кърваво меле в дискотека в Несебър. Той е приет в много тежко състояние в бургаската болница.

Екшънът се е разиграл в дискотека в нощта срещу събота. Там избухнало яко меле между 40-50 души. По неофициална информация сред тях е бил и Митьо Очите.

Голяма част от местата в заведението са били резервирани за специална компания от държавни служители – шефове на Регионални инспекции по опазване на околната среда от няколко големи области. Сред тях е бил и шефът на РИОСВ – Бургас Бойчо Георгиев, твърди телевизията.

"Не намесвайте името ми в случилото се снощи. Наистина бях в дискотеката с колеги – празнувахме Деня на околната среда, който тази година се падаше през седмицата", коментирал Георгиев.

"Всичко стана между 3:30 и 4 часа на разсъмване", разказва очевидец.

Около 07.30 ч. в Пето Районно управление „Полиция" - Бургас е получено съобщение за приет в бургаския спешен център мъж с наранявания по главата и тила, извозен с линейка от Слънчев бряг към Бургас, съобщиха по-късно от полицията. Мъжът получил медицинска помощ, като е хоспитализиран в отделение „Неврохирургия" към МБАЛ - Бургас. След няколко часа пострадалия подписал декларация и напуснал здравното заведение.

Вероятно нараняванията са получени вследствие на инцидент, възникнал в дискотека след 03.00 ч. тази сутрин, за който до момента в полицията не е подаден официален сигнал. С цел изясняване самоличността на лицата, участвали в инцидента, както и на детайли по случая, в момента служители от Районно управление „Полиция" - Несебър провеждат разговори със свидетели и очевидци. Иззети са видеозаписи от увеселителното заведение и района около него. Работата по случая продължава.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай