Още шокиращи разкрития за хоръра в Сандански

Георги заплашвал Кристина, че ще е принуди да се самоубие

Още шокиращи разкрития за хоръра в Сандански | StandartNews.com

Нови, шокиращи разкрития за хоръра в Сандански, изплуваха от жалби на майката Кристина, която закла двете си деца – Ивон и Васил на 3 на 5 годинки. Тя е подавала сигнали в полицията за системен побой от страна на съпруга си Георги, който работи като горски.

"Удари ме по главата и ми се закани: „Ще те принудя да се самоубиеш, като полицайката от РУ Сандански, която скочи от блок в София”, пише 32-годишната Кристина в жалба до полицията, подадена на 2 ноември, съобщава БЛИЦ, цитирайки Faktor.bg. Във въпросната жалба младата жена прави ужасяващи признания за това как се държи с нея бащата на двете й деца Георги: "Удари ме по главата и ми се закани: „Ще те принудя да се самоубиеш, като полицайката от РУ Сандански, която скочи от блок в София”. Ще ти упражня такова психическо насилие, че няма да можеш да издържиш”.

За този побой Кристина си е извадила медицинско свидетелство. Иначе, хронологията на събитията показва, че младата жена се запознава с Георги през 2014 година. Малко след това решили да живеят заедно. Майката разказва, че за последните 6 години е подложена на непрестанен тормоз, насилие и психическо издевателство. След всеки пореден побой тя е пускала жалба в РПУ, но никога не си е вадила медицинско свидетелство, а Георги винаги така нагласявал нещата, че да няма свидетели. За насилието и драмите в живота на Кристина свидетелства и брат ѝ Илиян Дунчев. След убийството на племенниците си, той се е прибрал незабавно от Австрия, където работи и живее през последните 10 години.

„На 26 ноември тази година съдът в Сандански трябваше да даде ход по нейно дело срещу Георги за тормоз и домашно насилие. Последните дни преди убийството на децата сестра ми е била под тотален психически тормоз и насилие от страна на Георги и адвоката му Ангел Белички. Кара ли са я да се откаже от жалбите си, от съдебното дело и адвоката си. Принуждава ли са я да подпише абсурдно съгласие, че децата остават в къщата на Георги, че тя ще ги вижда само два пъти месечно, при условие обаче, че и тя остава да живее в същия дом. Всичко това е разказала на майка ни само дни преди кървавата драма“, разказва братът на обвиняемата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай