Обвиниха майката за особено жестоко убийство

Жената от Сандански е задържана за 72 часа

Обвиниха майката за особено жестоко убийство | StandartNews.com

Прокуратурата обвини 32-годишната Кристина от Сандански за жестоко убийство на двете й деца.  Майката е направила самопризнания, съобщи NOVA, позовавайки се на свои източници. Тя е била привлечена като обвиняем за тежкото престъпление, извършено от нея по особено мъчителен начин и жестокост спрямо жертвите, които са нейните малолетни деца.

Според една от версиите, до трагедията се стигнало заради семейни проблеми. Говори се и за домашно насилие

Двойното убийство 32-годишната Кристина извършила малко след 17:00 часа вчера, сочат данни от разследването.

Версията е, че останала с децата си сама вкъщи, в пристъп на ярост жената по брутален начин отнела живота на невръстните си син и дъщеря - момче на 5 години и момиче на 3 години.

От дома на обвиняемата са иззети множество веществени доказателства, сред които два ножа и сатър.

Двамата родители са били в процес на развод. В Сандански се знае, че няколко пъти досега те са се разделяли, но винаги след това са се събирали. Вчера обаче отново се скарали жестоко и бащата излязъл. После заварил ужасяващата гледка.

Заради развода майката се е страхувала, че децата ще бъдат присъдени на бащата. Според една от версиите тя ги е убила с цел да отмъсти на своя съпруг. В Сандански се говори, че години наред Кристина е била жертва на жестоко домашно насилие.

В града редовно е забелязвана със следи от тежък побой, разследващите органи обаче на този етап не съобщават дали са получавали жалби от Кристина за тормоз.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай