Галина с тухлата–висшистка, работела във веригата

Искала да бъде чута с обира, каза тя в съда

Галина с тухлата–висшистка, работела във веригата | StandartNews.com

Шокиращи подробности за младата жена, която в събота вечерта се опита да ограби магазин с газов пистолет и удари охранител с тухла в главата, излязоха в съда. 34-годишната Галина Боналова пробва да обере касата на хипермаркет в София. Съдът я остави постоянно в ареста.

По време на делото стана ясно, че Галина, която е висшистка и в момента е безработна, е била служителка 4 месеца в същата верига. В събота тя първо удари охранител с тухла в главата, после опря газов пистолет в челото на бивша своя колежка, настоявайки за парите от оборота.

"Бях служителка в същата верига на договор със заплата 700 лв. Преместиха ме от един магазин в друг и ми намалиха заплатата, което е незаконно. Оттам се започна нечовешко отношение и пълна изродия. Един колега ми насочи нож в складовете", разказа Галина. Решила да обере магазина, защото прикрили записи от камери с нападението над нея.

Калина не е осъждана, няма криминални прояви. Няма постоянен адрес, често ги сменяла. Живее с майка си и баща си. Има бакалавърска степен. „Извърших това престъпление, за да бъда чута", заяви пред съда Боналова.

Адвокатът й пък обяви, че психиатричният преглед й е направен по телефона, прададе Нова тв.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай