700 души алармирали полицията за педофила от Търговище

700 души алармирали полицията за педофила от Търговище | StandartNews.com

Търговище. Над 700 сигнала от Фейсбук потребители за педофилски клипове получили в ГДБОП само за няколко часа в нощта на неделя срещу понеделник.

Малко след като филмчето било разпространено в социалната мрежа, потребители от всякакви възрасти буквално прегрели тел. 112 със сигнали за извращенията на 29-годишния Станимир Тодоров от Търговище.

Клипчето, което веднага било свалено, показвало как педофилът кара 11-годишно момиченце и по-малкото му братче от пазарджишко село да се събличат, да се опипват и да симулират секс с плюшените им играчки. Двете деца били поверени на грижите на баба им, тъй като родителите били извън страната. Оставени без надзор, любопитните малчугани станали жертва на перверзникът. След бързата намеса на полицията в късния следобед вчера Станимир Тодоров е бил задържан в дома си в Търговище, от където е иззет и компютърът, чрез които мъжът се свързвал с малолетни в различни сайтове.

Педофилът бил регистриран в няколко сайта, посещавани главно от малолетни и непълнолетни потребители. Станимир имал профили и в сайтове за запознанства и Фейсбук, чрез който също държал връзка с “жертвите” си.

“Аз не познавам такъв човек, никой от структурата ни в Търговище не е чувал за него. Всичко това е долна политическа интрига, в която няма нищо вярно”, заяви зам.-председателят на “Атака” Десислав Чуколов, след като в интернет се появиха информации, че Станимир Тодоров бил активист на партията в Търговище.

Според Чуколов това е поредният удар срещу “Атака”, тъй като формацията качва проценти и набира популярност. “Вече сме ангажирали адвокати заради тези неверни публикации. По никакъв начин няма да позволим да се петни името на “Атака”, каза още зам.-председателят на партията.


Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай