Четвъртък,

Братя Кличко сензационно от фронта! Кого убиха

От: Редактор -
2752
Братя Кличко сензационно от фронта! Кого убиха
A
A
A

Бившият световен шампион в тежка категория и кмет на Киев -  Виталий Кличко, разкри, че той и сподвижниците му, са убили шестима души по време на войната между Украйна и Русия, която продължава. 

Кличко даде интервю за Sky News, а освен него, брат му Владимир и Олександър Усик, който притежава 4-те от 5-те пояса в тежка категория, също бранят родината си. 

"Снощи убихме няколко души. Предполагам, че са шестима. Не ни интересува колко силна е руската армия, ние сме готови да се бием. И сме готови да умрем за нашата родина и за нашите семейства, защото това е нашият дом. Това е нашето бъдеще и някой иска да дойде в нашия дом и да открадне  бъдещето ни.

Призовавам всички международни партньори да наблюдават тази трагедия, която се случва днес в Украйна и тази безсмислена война, в която няма да има нито победители, нито губещи".

"Искам само да ви кажа, че трябва да останем единни срещу тази агресия, тази руска агресия. Не позволявайте това да продължава да се случва в Украйна.

Не позволявайте това да се случва в Европа и евентуално в света. Обединени, ние сме силни. Подкрепете Украйна, благодаря. Украйна ще бъде свободна и европейска! Ще победим, въпреки че ще бъде трудно!", каза Виталий Кличко.


Всички новини от категория Войната в Украйна.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com