Стара Загора влиза в популярен туристически интернет портал

Стара Загора влиза в популярен туристически интернет портал | StandartNews.com

Стара Загора. Градът на липите скоро ще влезе в популярния туристически интернет портал www.davidsbeenhere.com. Неговият редактор, известният американски журналист Дейвид Хофман, който подготвя туристически пътеводител за посетените български градове, ще бъде в Стара Загора в края на седмицата, информираха от общината. Със съдействието на Община Стара Загора и Туристическия информационен център той ще посети различни туристически обекти в града, за да ги представи в интернет платформата си.

В нея разказва за пътешествията си по целия свят и препоръчва забележителности, места за настаняване, заведения, дори местни хора, които биха могли да ви помогнат, когато пристигнете на място.

България е 48-та страна в неговия списък, след като е обиколил почти цяла Европа, половин Африка, Южна и Централна Америка и Карибите.

Дейвид живее и работи в Маями, но по 3-4 месеца в годината е на път. За пет години в сайта му са представени 125 хотела и над 400 ресторанта в повече от 600 града по света. 30 процента от абонатите на сайта му са от Северна Америка, а 50 на сто живеят в Европейския съюз.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай