Продават въздух от Бургас в консерва

Продават въздух от Бургас в консерва | StandartNews.com

Предприемчиво руско семейство печели по 6 лева за празна кутия

Предприемчиво руско семейство продава наш въздух в консерви. Сувенирът може да се купи на павилион на плажа в Бургас. Празната кутия струва шест лева и според запознати се изкупува главно от чужденци. На опаковката е описано и съдържанието вътре: "Празничен въздух от Слънчев бряг". Необичайната екстра се продава в един от павилионите до Флората в Морската градина. Продавачите гордо заявяват, че то е единственото място в България, от което може да си купите подобен сувенир, твърди сайтът e-burgas.

Свежият въздух се продава в затворени консервени кутии, които на практика са празни. Изборът също е голям. Може да отнесете у дома свеж въздух от Бургас, Слънчев бряг, Поморие или Созопол.

Предприемчивата идея е хрумнала на бургаска фирма, която е започнала да развива бизнеса с въздух от това лято. Проверка на "Стандарт" установи, че фирмата, която е написана като производител, се оказа собственост на семейство руснаци, които по всяка вероятност живеят у нас. Александър и Диана Боград може и да са копирали идеята си от Китай.

Там в последните години нивата на атмосферно замърсяване са рекордни и се продава чист планински въздух в бурканчета. Подобно удоволствие в Пекин струва $7.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай