Новите шефове на Слънчев бряг започнаха работа

Новите шефове на Слънчев бряг започнаха работа | StandartNews.com

Добрич. Ново ръководство пое от вчера управлението на курорта Слънчев бряг. На стола на досегашния изпълнителен директор Златко Димитров сяда хотелиерът Веселин Маринов.

Неговата кандидатура бе изненадващо предложена от представителите на държавата, която държи мажоритарния пакет в "Сл. бряг" АД. За председател на борда бе избран Йордан Георгиев, а останалите които влизат в борда са Светлодара Петрова, Румен Кулев и Таня Иванова. Петимата новоизбрани шефове ще встъпят официално в длъжност, след като бъдат вписани в търговския регистър по надлежния ред. това ще стане в първия работен ден след Коледа. Двама от предварително обявения състав на борда отпаднаха по неясни причини. Извън ръководството останаха адвокатът Евгений Мосинов, който е шеф на общинската структура на БСП в Бургас и Валентин Михалев, който до вчера се спрягаше за изпълнителен директор.

Привидно сигурните им кандидатури бяха подменени неочаквано на финала с тези на Веселин Маринов и Таня Иванова. Лидерът на червените Евгений Мосинов заяви с видимо огорчение, че е неприятно изненадан от разигралата се ситуация. Той нарече случилото се подигравка и предположи, че най-вероятно икономически интереси са надделели за внезапните рокади в състава на борда.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай