Кемпински Гранд Арена Банско започна 2014-а с уникално арт ателие

Кемпински Гранд Арена Банско започна 2014-а с уникално арт ателие | StandartNews.com

Банско. "Кемпински Хотел Гранд Арена Банско" организира за своите гости специална анимационна програма по повод честването на големия християнски празник по Юлианския календар - Коледа. Програмата започна с арт ателие по рисуване на чадъри на Лоби бара, където заедно с худжничката Мира Димитрова, деца и родители се забавляваха и рисуваха любими приказни и горски герои. Най-щастливи бяха децата, които занесоха в домовете си измайсторените от тях чадъри като скъп спомен за прекрасното и необичайно изживяване.

Междувременно в ски хотел №1 официално бе открита и изложбата акварел „Мисли в цвят и вода" на Мира, която представлява прекрасна цветна композиция от емоции, мисли и чувства, представена в 10 картини.

Мира Димитрова е съвременен български художник и единствената дама творец в България, която рисува картини върху чадъри. Изключително позитивна и иновативна, поет и философ по душа и сърце, Мира пресъздава по свой, нестандартен и нетрадиционен начин погледа си върху света.

Вечерта продължи със салса парти, където гостите на хотела имаха възможност да потанцуват заедно със салса инструкторите, да научат нови стъпки и да се повеселят под нежните звуци на латино музиката.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай