Yettel стартира продажбите на новите iPhone модели

Устройствата могат да бъдат закупени на лизинг или в брой

Yettel стартира продажбите на новите iPhone модели | StandartNews.com
  • Обновеният iPhone SE и моделите от серията iPhone 13 в новия атрактивен Alpine Green цвят вече са в магазините на оператора

Днес Yettel започва да продава официално наскоро обявения iPhone SE, както и iPhone 13, iPhone 13 mini в зелено и iPhone 13 Pro и iPhone 13 Pro Max в новия цвят Alpine Green. Цените на новия iPhone SE започват от 30.99 лв. месечно на лизинг за версията с 64 GB с абонаментен план Тотал Макс 59.99. Всички останали възможности за покупка на лизинг или в брой с абонаментен план на Yettel можете да откриете на сайта на оператора.

iPhone SE е мощно устройство, носещо емблематичния дизайн на Apple. Смартфонът се отличава с впечатляващи подобрения, включително производителността на чипа A15 Bionic, който захранва усъвършенствани възможности на камерата и прави почти всяко изживяване по-добро - от редактирането на снимки до операции, изискващи много енергия, като игри и добавена реалност. Най-достъпният iPhone за първи път предлага 5G и е напълно съвместим с мрежата на Yettel.

iPhone SE работи с 4,7“ Retina HD екран, работещ в резолюция 1334 х 750 пиксела, има гъстота на точките от 326 ppi и 625 нита яркост. Новият модел на Apple се отличава с дизайн от алуминий и стъкло от аерокосмически клас - най-здравото стъкло в смартфон, същото като на гърба на iPhone 13 Pro и iPhone 13. Моделът има рейтинг IP67 за водо- и прахоустойчивост и е проектиран да предпазва от разливане на течности.

iPhone SE има по-дълъг живот на батерията от предишното поколение и по-старите 4,7-инчови модели iPhone. Той е съвместим с Qi сертифицирани зарядни устройства за безжично зареждане, а също така поддържа и бързо зареждане.

Смартфонът разполага с изцяло нова система на камерата с 12-мегапикселов широк обектив с бленда ƒ/1,8, който предлага невероятни предимства за изчислителна фотография, включително Smart HDR 4, фотографски стилове, Deep Fusion и режим Портрет.

iOS 15, операционната система, с която работи обновеният iPhone SE, подобрява работата с него и създава повече начини за поддържане на връзка. Налице са мощни актуализации, които помагат на потребителите да се съсредоточат и да изследват, а в модела има и интелигентни функции, даващи възможности за по-бърза и безпроблемна работа с устройството.

Започват продажбите и на моделите iPhone 13 Pro и Pro Max и iPhone 13 и 13 mini в два красиви нови цвята. Те разширяват най-усъвършенстваната досега линия iPhone с елегантния си дизайн, иновативния A15 Bionic чип и невероятно издръжлив панел с Ceramic Shield. Смартфоните също са съвместими с 5G мрежата на Yettel и разполагат с най-модерната система от камери за зашеметяващи снимки и видеоклипове.

Повече информация за всички налични устройства и актуални оферти можете да откриете на сайта на оператора.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай