Yettel предлага HUAWEI Watch GT 3 и Pro в комплект с допълнителна каишка

Оригиналните аксесоари са направени от специален ергономичен материал и подчертано щадящ кожата дори при интензивно спортуване

Yettel предлага HUAWEI Watch GT 3 и Pro в комплект с допълнителна каишка | StandartNews.com
  • До 31 август всички клиенти могат да се възползват от промоцията, получавайки подходящ аксесоар в зависимост от модела, на който са се спрели

Това лято в Yettel всеки, закупил някоя от разновидностите на мъжките и дамските версии на смарт часовниците от сериите Huawei Watch GT 3 и Huawei Watch GT 3 Pro, ще получи и допълнителна втора оригинална Huawei каишка.

Каишката, която ще получат господата с мъжките версии на двата умни часовника, е в цвят Vermilion Red, а за дамските – Cyan. Оригиналните аксесоари са направени от специален ергономичен материал, наречен флуороелaстомер, водоустойчив и подчертано щадящ кожата дори при интензивно спортуване.

Благодарение на това, че каишките се сменят изключително лесно, всеки клиент може да избира коя каишка е подходяща за деня, в зависимост от своя стил за спорт, бизнес, лятно парти, лежерен ден на плажа и други.

Умните часовници на Huawei от сериите Watch GT 3 и Watch GT 3 Pro се отличават с качествената си изработка. Първият е изработен от лека и здрава неръждаема стомана, а задната му част - от композитен материал от полимерни влакна с повишена здравина. Моделът разполага с над 100 тренировъчни режима, включително 18 професионални, както и персонализирани тренировъчни програми според физическото състояние на потребителя и спортните му навици.

Huawei Watch GT 3 Pro, който това лято също идва с допълнителна каишка, има четири разновидности -  2 за дамите и 2 за кавалерите. Дамите имат избор между две версии на Huawei Watch GT 3 Pro Ceramic Edition 43mm. И двете са с корпус от високотехнологична бяла керамика, като единият е с бяла керамична верижка, а другият – с бяла кожена каишка. Всички те разполагат с висококачествен дисплей, направен от висок клас сапфир-кристал, а основата от керамика, която е в състояние да отрази и най-малката промяна в температурата на тялото и останалите здравни параметри. Освен вече традиционните пулс, сатурация, ниво на стрес, качество на съня и температура на кожата, с ъпдейти до края на годината моделите ще са в състояние да изготвят електрокардиограма и да измерват твърдостта на артериите. Към над 100-те спортни режима е добавено свободно гмуркане на дълбочина до 30 м. Дамските разновидности и от двете серии са с издържливост на батерията до 7 дни, а мъжките – до 14 дни, като всички те са съвместими с Android и iOS базирани устройства.

Повече за предложението на смарт часовниците Huawei с каишка, вижте тук.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай