Yettel дава 25% отстъпка за 5G смартфон и спортна гривна през юли

Най - новото предложение е част от кампанията “Рециклирай и спести”

Yettel дава 25% отстъпка за 5G смартфон и спортна гривна през юли | StandartNews.com
  • Офертата, част от кампанията “Рециклирай и спести”, е валидна и онлайн с промокод RECYCLE25 и връщане на старо устройство чрез куриер

До края на юли всички клиенти на Yettel, които предадат своето старо устройство за рециклиране, в замяна имат възможност да закупят с 25% отстъпка неустоимия смартфон XIAOMI Redmi Note 11S 5G 128GB или страхотната фитнес гривна Samsung Galaxy Fit2, с план Тотал Макс за 24 месеца.

Офертата е валидна и онлайн, като отстъпката ще се получава с добавяне на промокод RECYCLE25 при поръчки в брой, а старото устройство се предава при доставката на новото, директно на куриера.

Предложението е в рамките на мащабната кампания на оператора „Рециклирай и спести“, с която  операторът цели да допринесе за намаляване на електронните отпадъци и опазването на околната среда. Събраните мобилни устройства, таблети и смартаксесоари ще бъдат предадени за рециклиране, така  че да допринесат за спестяване на ценни ресурси при производството на нова електроника и за намаляване на екологичния отпечатък.

Атрактивният 5G смартфон XIAOMI Redmi Note 11S 128GB е с капацитет на батерията 5000 mAh и поддържа 33W бързо зареждане, за да е винаги на линия. Операционната му система е Android 11. Сред екстрите му са сензори за пръстови отпечатъци и за лицево разпознаване, както и стандарт IP53 за прахо- и водоустойчивост.

С услугата „Рециклирай и спести“ през целия юли всички частни клиенти - настоящи и нови такива, могат да закупят с 25% отстъпка още редица впечатляващи модели смартфони, сред които  SAMSUNG Galaxy A13, POCO M4 Pro 5G 128GB, XIAOMI Redmi Note 11 Pro 5G 128GB и др., при сключване на двугодишен договор за някой от абонаментните планове Тотал Макс.

Освен отстъпка за нов смартфон или аксесоар, всички клиенти, които предадат своето устройство за рециклиране през текущия месец, имат допълнителен шанс за печалба, като автоматично биват включени в месечна томбола за смарт-часовник XIAOMI Redmi Watch 2 Lite Black.

Кампанията „Рециклирай и спести“ е част от екологичната стратегия на телекома, фокусирана върху реализирането на практически решения по проблеми, свързани с опазване на околната среда и предлагане на устойчиви продукти и услуги. Yettel има постоянен ангажимент към околната среда, като само за 2021 г., заедно със своите клиенти, компанията е спестила емисии, равняващи се на 9,42 млн. зареждания на смартфон.

Повече за кампанията и постигнатото от Yettel в опазването на околната среда можете да научите от сайта на оператора.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай