Сряда,

В А1 стартираха продажбите на Samsung Galaxy S22 Ultra

От: Стандарт -
388
В А1 стартираха продажбите на Samsung Galaxy S22 Ultra
A
A
A
  • Предварителните поръчки за S22 и S22+ продължават до 10 март
  • В продажба са вече и всички таблети от серията Galaxy Tab S8

Официалният старт на продажбите на новите флагмани от серията S22 на Samsung вече е ясен за всички тазгодишни модели. Samsung Galaxy S22 Ultra е тук и може да се открие онлайн на А1.bg и в магазините на телекома в цялата страна. Първите направили предварителна поръчка за този модел, вече трябва да са получили своя смартфон. Моделите Samsung Galaxy S22+ и Samsung Galaxy S22 ще бъдат в продажба от 11 март, а А1 продължава кампанията за предварителни поръчки до предходния ден - 10 март, включително. 

Желаещите да закупят тепърва Samsung Galaxy S22 Ultra имат причина да побързат, защото първите 300, поръчали в периода от 25 февруари до 10 март, ще го получат в комплект с безжични слушалки от Samsung – Galaxy Buds Pro. Смартфонът е представител на най-високия клас устройства на Samsung и като такъв генерира заслужен интерес. Въпреки многото поръчки от А1 уверяват, че всички запазили своята бройка ще получат новия си смартфон, при това с напълно безплатна доставка до всяка точка на страната. Те ще я получат приоритетно, веднага щом доставките от Samsung пристигнат.

Samsung Galaxy S22 може да бъде поръчан на цени, започващи от 59,99 лева на месец, в комбинация с тарифен план Unlimited Ultra. По-големият от двата модела – Galaxy S22+ - e и малко по-скъп. Цените му в комбинация със същия тарифен план започват от 75,99 на месец за двугодишния срок на договора. Всички възможни комбинации в брой и на изплащане с предлаганите от А1 тарифни планове са описани на A1.bg.

От А1 отчитат, че кампанията по предварителните поръчки на моделите Galaxy S22 и S22+, която започна още от следобедните часове на 9 февруари, е генерирала съществен интерес и е довела до бързо разпродаване на количествата. Независимо от това, направилите предварителна поръчка могат да бъдат сигурни, че ще бъдат сред първите в страната, които ще се сдобият с устройствата. От 11 март започват официалните продажби на двете устройства, като от телекома очакват засиленият интерес към смартфоните да продължи.

Други дългоочаквани продукти на Samsung вече са тук – Samsung Galaxy Tab S8, Galaxy Tab S8+ и Galaxy Tab S8 Ultra. Тазгодишните таблети също се радваха на сериозен интерес по време на кампанията за предварителни поръчки в онлайн магазина на А1. Първите поръчали по време на предварителната поръчка ще ги получат в комплект с оригинален калъф-клавиатура Samsung Book Cover, a доставките в цялата страна вече са в ход.


Всички новини от категория Технологии.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията