Стил и качество в комплект: Xiaomi 12 Lite и Redmi Buds 3 Lite от A1

Смартфонът е поредна силна заявка в средния клас на китайския технологичен гигант

Стил и качество в комплект: Xiaomi 12 Lite и Redmi Buds 3 Lite от A1 | StandartNews.com

Флагмански дисплей, процесорна мощ за най-новите игри, отлична камера и поне толкова добър звук – това ще получат потребителите, които изберат специалния комплект на A1, в който влизат смартфонът Xiaomi 12 Lite и безжичните слушалки Redmi Buds 3 Lite.

Xiaomi 12 Lite е най-новият представител на традиционно силните lite версии на флагманите на Xiaomi. При този смартфон „олекотен“ е най-вече по-свежият дизайн. В него доминира 120-херцовият 6,55-инчов AMOLED дисплей с 12-битов цвят, на който гледането (и снимането) на видео е удоволствие.

Системата от камери също прави сериозна крачка напред със 108-мегапикселов основен сензор с AI подобрения, който е допълнен от широкоъгълна и макро камера, както и 32-мегапикселов модул за селфита, който е и с автофокус – рядкост даже в по-високия клас.

За плавната работа на устройството се грижи процесорът Qualcomm Snapdragon 778G, който е специално оптимизиран за гейминг.

Redmi Buds 3 Lite са достъпното предложение на Xiaomi за любителите на качествените безжични слушалки. Меломаните могат да очакват 18 часа живот на батерията и зареждане през USB-C. Слушалките поддържат Bluetooth 5.2 и имат IP54 защита от дъжд и изпотяване.

Изключително леки и компактни, те са идеален аксесоар както за слушане на музика с хубав и богат звук, така и за гейминг – налице е специален режим, който намалява времезакъснението до минимум.

Комплектът на Xiaomi 12 Lite с бели слушалки Redmi Buds 3 Lite се предлага от A1 на цена от 589,99 лв. в брой или 29,99 лв. на месец с план Unlimited Ultra.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай