Пълен обрат с приложение Х. Мъск стъписа света

Превръща го в нещо невиждано

Пълен обрат с приложение Х. Мъск стъписа света | StandartNews.com

Пълен обрат с приложение Х, което до неотдавна бе социалната мрежа Twitter. Собственикът Илон Мъск стъписа света, обявявайки че Х става приложение за запознанства.

На обща среща на годишнината от поглъщането на Twitter Илон Мъск е потвърдил, че освен социална мрежа иска X да бъде и приложение за запознанства, казва Business Insider.

Платформата X (известна преди като Twitter) скоро ще получи нови функции, които ще й позволят да предложи срещи и общуване с други хора, както намекна собственикът Илон Мъск.

Решението X да стане приложение за запознанства е част от цялостния план на Мъск да направи X „приложение за всеки“, което означава приложение, което има всички функции на най-теглените приложения.

Основните приложения, които потребителите изтеглят на своите телефони, включват банкови услуги, проследяване на борсата, криптовалути, съобщения и услуги за обаждания. Мъск иска да предложи всичко това на едно място, като същевременно прилага функции от други приложения.

Мъск спомена X Dating в разговор със служители на компанията и отбеляза, че самият той е намерил хора в платформата и че потребителите могат да преценят дали някой е добра възможност въз основа на това, което публикува.

„Значи X Dating дебне зад ъгъла?”, се пошегува Линда Джакарино, главен изпълнителен директор на X. На което Мъск отговори: „Да. В него вече има някои неща до известна степен. Но мисля, че можем да подобрим ситуацията със запознанствата."

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай