MultiSIM на Yettel позволява използването на смарт часовник и смартфон с един мобилен номер

Телекомът предоставя на всички свои клиенти, имащи смарт часовници с eSIM, възможността да се почувстват по-свободни, докато спортуват с новата си услуга

MultiSIM на Yettel позволява използването на смарт часовник и смартфон с един мобилен номер | StandartNews.com
  • До края на юли всеки нов клиент на multiSIM, разполагащ с LTE моделите на Apple, SAMSUNG, HUAWEI и TicWatch, ще ползва услугата без месечна такса за първите 6 месеца

Това лято Yettel стартира кампанията „Смело напред“ за насърчаване на по-активния начин на живот. Проучване, направено в тази връзка, показва, че смарт технологиите се ползват от потребителите предимно за детайлно проследяване на дневна активност (брой крачки, пулс, изгорени калории), планиране на тренировки, хранене и режим. Чрез приложение в смартфона или с фитнес гривна и умен часовник 30% от потребителите следят физическата активност, изминато разстояние, разхода/приема на калории, изготвят хранителен режим и т.н., като близо половината от тях (42%) разчитат за това на умните си часовници.

В отговор на тази тенденция Yettel предоставя на всички свои клиенти, имащи смарт часовници с eSIM, възможността да се почувстват по-свободни, докато спортуват, като се възползват от новата multiSIM услуга на телекома  и оставят мобилния си телефон у дома, без да губят връзката с него.

multiSIM е услуга, която позволява един номер едновременно да бъде използван както на смартфона на потребителя, така и на неговия смарт часовник. Необходимо условие е смарт часовникът да има eSIM (LTE) функционалност. Възможността за работа на един номер и тарифен план с две мобилни устройства позволява на всеки, който спортува, но не иска да се разделя с мобилната връзка, да остави спокойно своя телефон в шкафчето в съблекалнята или дори вкъщи, докато практикува това, което обича – джогинг, футбол, баскетбол, волейбол и дори плуване. Услугата прави всеки умен часовник с eSIM и е напълно достатъчен за туристите, които спокойно могат да оставят своя смартфон вкъщи и да продължат да имат връзка със света, както и да измерват активността си, където и да са, носещи единствено своя часовник със себе си.

Всички, активирали услугата до 31 юли, получават възможността да я ползват без месечна такса за първите 6 месеца, заедно с някой от смарт часовниците Apple Watch LTE или LTE смарт часовниците Samsung, Huawei, TicWatch, предлагани в магазините на Yettel. След изтичане на първоначалния 6-месечен период без заплащане, услугата се таксува на цена от 4.99 лв. с ДДС на месец.

Проучването на Yettel показва, че сред активните граждани 5% със сигурност заявяват желание да се сдобият с някаква технология, като 31% са категорични, че биха се сдобили със смарт часовник. Мобилният оператор отговаря с наличието на множество актуални модели умни часовници с multiSIM функционалност в своето портфолио.

Сред тях са най-новите Apple Watch Series 7 и SE в цели осем разновидности. Също и две разновидности на Huawei Watch 3 Pro LTE, три LTE разновидности на Samsung Galaxy Watch 4 и TickWatch Pro 3 LTE, подробности за които можете да видите тук. Моделите предлагат редица спортни режими, съветници за тренировка и възможност за постоянна свързаност чрез eSIM и LTE вградена антена. От тях могат спокойно да бъдат провеждани разговори и дори да се извършват редица присъщи за смартфоните възможности.

Повече информация за атрактивните предложения на Yettel за активен начин на живот можете да намерите тук.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай