Как да промените името си в TikTok

И на какви промени трябва да сте готови

Как да промените името си в TikTok | StandartNews.com

Когато започнете да използвате TikTok, ще трябва да създадете профил с потребителско име. Ако обаче използвате TikTok известно време, не би било необичайно да решите, че искате да промените едното или и двете. Може би сте използвали истинското си име и първоначално не сте знаели, че името ви ще бъде публично оповестено. Или може би името, което първоначално сте избрали, вече не е съвсем подходящо за типа съдържание, което ще публикувате. Или може би просто сте решили, че искате да бъдете известни с нещо по-вълнуващо.

Така или иначе е лесно да промените или името на вашия профил, или вашето потребителско име. (В TikTok потребителското име е това, предшествано от знак @.)

Отидете на страницата на вашия профил (като докоснете иконата на профил в долния десен ъгъл).

Изберете Редактиране на профил .

Изберете Име (за да промените името на вашия профил) или Потребителско име .

Въведете новото си име. (В случай на вашето потребителско име, не забравяйте, че ще трябва да бъде уникално.)

Редактиране на страницата на профила

Можете да промените имената на страницата Редактиране на профил .

 Има няколко други неща, с които трябва да сте наясно, преди да промените потребителското си име.

Първо, вашето потребителско име може да се променя само веднъж на всеки 30 дни, така че се уверете, че е такова, с което можете да живеете, поне за този период.

Освен това, ако промените потребителското си име, това означава, че ще промените и личния си URL адрес в TikTok (който обикновено е под формата на нещо като tiktok.com/@username ). В резултат на това всеки, който се опита да използва по-стария адрес, повече няма да вижда вашите видеоклипове.И накрая, ако имате потвърден акаунт и промените потребителското си име, този акаунт вече не е потвърден.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай