Булсатком пуска BBC Еarth за първи път в България

Операторът продължава да подкрепя дейността на Фондация „Заедно в час“и през 2022 г.

Булсатком пуска BBC Еarth за първи път в България | StandartNews.com
  • Операторът продължава и през 2022 г. да подкрепя дейността на Фондация „Заедно в час“

От 17 януари, клиентите на „Булсатком“ вече могат да се насладят на световноизвестния канал BBC Еarth. За първи път в България и само за клиентите на сателитната и интерактивна телевизия, BBC Еarth е достъпен на позиция 332, като част от допълнителния пакет ГЛОБУС или включен в основен ТВ план Ултра Макс.

BBC Еarth излъчва висококачествени продукции, документални поредици за природата, планетата и глобалните феномени на Земята. Продукцията включва спиращи дъха кадри и невероятни животински видове с техните цветни и красиви местообитания. Изключително зрелищно е и разнообразието от животни и екосистеми, които BBC Еarth показва на своите зрители. От най-дълбоките океани до най-високите върхове, от най-студените зими до най-горещите пустини, каналът кара зрителя да се почувства така, сякаш преживява най-невероятните неща, които планетата Земя може да ни предложи.

Научнопопулярният BBC Еarth е перфектният завършек в допълнителния ТВ пакет ГЛОБУС, който включва още каналите: Love Nature HD, Love Nature 4K UHD, Travel XP, The World и History 2. 

Освен вдъхновение за живота в различни части на света, допълнителния ТВ пакет ГЛОБУС има и благородна образователна мисия. През изминалата година „Булсатком“ подкрепи Фондация „Заедно в час“, като всеки месец даряваше средства към неправителствената организация от активирането на всеки един ТВ пакет ГЛОБУС. В края на годината, компанията отчете внушителните 90 000 активни пакети. Това е причината ТВ операторът отново да подкрепи дейността на “Заедно в час” с дарение от всеки активен пакет ГЛОБУС по 0.50 лв. за достъп до качествено образование на всички деца в България.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай