Шах. Легенда от "Междузвездни войни" скочи на Путин!

Какво направи култовият актьор

Шах. Легенда от "Междузвездни войни" скочи на Путин! | StandartNews.com

Обичате "Междузвездни войни"? Мразите Владимир Путин? Тогава има добра новина - Люк Скайуокър ще започне да продава подписани плакати, за да събере пари за поддържане на доставките на дронове за украинската армия, пише БГНЕС.

"Решихме да подписваме плакати от "Междузвездни войни", ограничено количество", каза в ексклузивно интервю за „Политико” Марк Хамил, актьорът, който играе Скайуокър в култовите филми. "За истинските колекционери - особено за тези, които имат разполагаем доход - можете да получите много повече пари ... отколкото бихте си представили."

Точният начин, по който плакатите ще бъдат пуснати в продажба, все още не е уточнен, но идеята "стотици и хиляди хора да участват [в конкурс или търг], е умна", каза Хамил.

Очаква се продажбата на плакати да започне следващата седмица - преди годишнината от войната в Украйна на 24 февруари, когато министърът на отбраната на Украйна Олексий Резников заяви, че Русия планира голяма офанзива.

Това наистина е завръщането на джедаите - Хамил разкри, че не е продавал предмети с автограф от 2017 г., когато излезе "Междузвездни войни: Последните джедаи". "Това не е просто нещо, което върша", каза той и добави, че е щастлив да го направи, за да подкрепи Украйна, чиято продължаваща борба срещу Русия е " вдъхновяваща".

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай