Джуна лекувала Брежнев и Фелини (ОБЗОР)

Джуна лекувала Брежнев и Фелини (ОБЗОР) | StandartNews.com

С Ванга бяха близки, потвърди виденията й за трета световна война

Джуна, жената с вълшебни ръце, които "триеха" мъката и болката, се предаде пред скръбта и смъртта. На 65 г. световната ясновидка издъхна след 2 дни в кома. В последните 14 г. Джуна, смазана от нелепата смърт на сина си Вахтанг, живееше като отшелник. "Тя беше мъртва духом и телом и просто доживяваше последните си дни. Беше загубила способността си да лекува, бързо и прогресивно ослепяваше. Джуна не можа да преживее смъртта на сина си", разкри близкият й приятел, актьорът Станислав Садалски, който потвърди, че е издъхнала пред lifenews.ru. Напоследък Джуна изобщо не е контактувала с роднините си, не приемала никого вкъщи. С погребението й ще се заеме известният тв водещ на "Първи канал" - Андрей Малахов, който вече е посетил дома й.

Квартално магазинче в Арбат - там за последно видели жива Джуна преди три дни. Ясновидката отскочила да си напазарува, прилошало й и колабирала. В болницата открили, че лечителката има сериозни проблеми с кръвта - почти не циркулирала. "Ръцете й били ледени, като на мъртвец", разказва актьорът Станислав Садалски. Оперирали я, но без резултат. След 2 дни в кома жена, връщала стотици от оня свят, издъхнала. Отиде си не просто велик екстрасенс и ясновидец, а и талантлива поетеса, художничка и актриса, скърбяха приятелите й след тъжната вест.

Всъщност коя е Джуна? Евгения Ювашвена Давиташвили - това е истинското й име. Ражда се на 22 юли 1949 г. в село Урмия, Краснодарски край, в семейството на емигранта от Иран Юваш Сардис. Джуна учи 2 г. в Ростовския техникум за кино и телевизия, но го напуска по неясни причини и заминава за Москва. Според друг изследовател на живота й - Ростовския медицински техникум, заминава по разпределение в Тбилиси, където среща бъдещия си съпруг Виктор Давиташвили. Гадателката се жени още един път - за кратко е жена на Игор Матвиенко. От 1980 г. Джуна живее и работи в Москва. Уникалните й способности й носят много отличия - включително звездата на "Герой на социалистическия труд на СССР", ордена "Дружба на народите" и "За доблест", медала на ООН "За укрепване на мира". Гадателката има дори нашивки -

произведена е в генерал-полковник

на медицинската служба. През 1990-а Джуна основава Международната академия на алтернативните науки, а през юни 1994 г. е избрана за 5 г. за вицеректор на Свободния международен университет за нетрадиционна медицина в Коломбо - институт, основан от емигранти от Съветския съюз. А през 1997 г. се самопровъзгласява за Царица на асирийския народ. През 1995 г. участва в парламентарните избори в Русия начело на Блока "Джуна Давиташвили". Славата не й стига да пробие в политиката - формацията й печели едва 0,47% от гласовете, което не й дава възможност да излъчи нито един депутат в Думата.

Преломен момент в живота на ясновидката е смъртта на сина й

Вахтанг, който загива в автомобилна катастрофа

през 2001 г. Въпреки силата, с която помага на другите, Джуна не се справя със собствената си мъка и буквално започва да вехне в пълно отшелничество.

В "златните си години" обаче пред вратата й има опашки от световноизвестни личности от цял свят - както политици, така и холивудски звезди. Въпреки че СССР официално не поощрява популяризирането на алтернативната медицина, се говори, че тежкоболният вожд, генералният секретар на ЦК на КПСС Леонид Брежнев, посещава 30-годишната Джуна, за да удължи живота му. Тя го прави с невероятната сила на ръцете си. Казват, че през тях протичала невидима енергия. Още през годините на СССР много учени са изследвали феномена Джуна, за да разберат къде е тайната на дарбата й да цери и предсказва бъдещето. Докосналите се до нея казват, че буквално усещали аурата й и не спират да разказват колко всеотдайна е била с всички. Сред пациентите й, макар никой да не го потвърждава официално, са художникът Иля Глазунов, актьорите Джулиета Мазина, Робърт де Ниро, Марчело Мастрояни, кинорежисьорите Андрей Тарковски и Федерико Фелини и много други известни личности и държавници. Тя самата разказва, че

сред пациентите й е и Борис Елцин

Не е тайна, че Джуна бе приятелка и с българската пророчица Ванга, като през 80-те двете са се виждали няколко пъти. Тогава Давиташвили бе доста популярна и в България. През годините е правила много точни прогнози и за нашата страна. Последната й публична поява бе през пролетта на 2014 г., когато в ефира на местен телевизионен канал заяви, че пророчествата, направени от Нострадамус и за наближаващата трета световна война след разгарянето на конфликта в Украйна, са напълно достоверни. Джуна направи и смразяващо предсказание - че нищо добро не чака човечеството занапред.

Белтъкът е еликсирът на живота

Силата на духа прави чудеса, казваше екстрасенската

Легендарната Джуна, която бе изключително популярна и в България, остави куп митове и загадки около себе си. Но екстрасенската разкри и доста тайни около "магията" в ръцете си и рецепти за дълъг и щастлив живот. Ето ги:

* Лекувам нощем, защото нямам друго време. Често ме викат като консултант при онкологични операции в московските болници, затова реших да си създам собствен двойник - това е апаратът, който излъчва същата енергия като ръцете ми.

* Аз изобщо не обичам такива мистични определения като "черна" и "бяла" магия. Никога не съм била част от "магьосническото" общество - в това могат да вярват само невежи хора, които не знаят и не искат да разберат, че физическото поле на човека се простира далеч извън неговата телесна обвивка. Нека не забравяме, че аз не съм знахарка, а сериозен учен със световно известно име. Вярно е, че съм била медицинска сестра и фелдшер, но благодарение на дългогодишния си опит влязох в сериозната медицина.

* Не са ме обучавали, а ме облъчваха 7 пъти на ден, за да разберат какво е това особено нещо, скрито в ръцете ми. Всъщност не обичам да си спомням за това време.

* Брежнев отдавна го няма и няма да говоря дали съм го лекувала, защото казаното може да бъде използвано срещу мен. Имам патентовани вече 17 изобретения, в това число и онкологична игла. Всеволод Ещенко я изпробва в своята болница върху двама тежко болни от рак и болестта отстъпи. Но хората умират не само от рак, а и от цироза примерно, изгарят за 2-3 месеца. Моят биокоректор помага в началните стадии на тези заболявания. И аз ще докажа това, колкото и усилия да ми коства.

* Ние, хората, не разбираме, че, нарушавайки баланса в природата, унищожаваме себе си. Често мечтая да изтичам боса в ранното утро по кубанската степ, да се изкъпя в утринната роса - впрочем, именно росата лекува алергии. Никога няма да си купя козметичен крем, защото в хладилника си имам пресни яйца. Белтъкът на яйцето е живият еликсир на живота. Ако пък започна да кашлям, не тичам в аптеката, а затоплям гъша мас и мажа гърдите и гърба си с нея.

* Винаги съм обичала родината си. Много отдавна можех да замина на Запад. Дори английската кралица ми предлагаше да я уча на медицина, но аз отказах. Защото искам нашите деца и внуци да бъдат здрави. И това не са просто красиви думи. Тук е моята родина, моята земя, моите приятели, и без всичко това аз не съм Джуна.

* Трябва да вярваме не в чудесата, а в своите собствени сили. Отдавна лекувам болни и знам, че ако човек се бори със своите заболявания и вярва в излекуването си, то силата на неговия дух е способна да направи и невъзможното, за да постигне здравето си.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай