Забъркаха принц Уилям и Дейвид Бекъм в голям скандал. Тежки обвинения

Причината е мач на футболните националки

Забъркаха принц Уилям и Дейвид Бекъм в голям скандал. Тежки обвинения | StandartNews.com

Британският престолонаследник принц Уилям и бившият английски футболен национал Дейвид Бекъм се оказаха в центъра на скандал. Те бяха обвинени в чист сексизъм, предаде БЛИЦ.

Феминистки от групата MFW не останаха доволни от факта, че двамата са използвали дъщерите си Харпър (на Бекс) и Шарлот (на Уилям), за да изразят подкрепата си към футболните националки на Англия преди загубата с 0:1 от Испания на финала на завършилото в неделя световно първенство за жени в Австралия и Нова Зеландия.

Организацията настоява наследникът на трона и бившият играч на Манчестър Юнайтед и Реал (Мадрид) публично да обяснят, защо в публикуваните клипове с дъщерите си не са включили нито един от своите синове.

„Ако английският национален отбор по футбол за мъже беше на финал, дали тогава принц Уилям и Дейвид Бекъм биха показали само синовете си във видео съобщение, а не и дъщерите си? Защото все още се смята за нежелателно и дори отвратително момчетата да имат женски модели за подражание или да подкрепят женски отбор“, питат от феминистките организации.

Скандал избухна и в лагера на Испания след финала на световното първенство. Причината беше целувката по устните на националката Джени Ермосо, направена от президента на испанската футболна централа Луис Рубиалес.

Постъпката на спортния шеф възмути много политици в страната, където не само искат Рубиалес да си подаде оставката, но срещу него се подготвят и съдебни жалби за сексуално посегателство. Самият премиер Педро Санчес заяви на президента на Испанската футболна федерация, че просто извинение за постъпката не е достатъчно.

 

¿Creéis que debería de dimitir Javier Tebas por el beso entre Luis Rubiales y Jenni Hermoso?

🔄 NO
❤️ SI pic.twitter.com/RNFVOmCuXx

— Mundo Despectivo (@MundoDespectivo) August 20, 2023

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай