"Титан" гони седем без пари

Борисов и Стойчо не се разбират, признава бивш шеф

"Титан" гони седем без пари      | StandartNews.com

София. "Титан" ще изгони седем чужденци от ЦСКА след края на есенния сезон, научи "Стандарт". Чистката този път ще мине без съдебни дела. Босовете са си вързали гащите, тъй като в договорите на последните попълнения при "червените" има точка, според която не могат да искат неустойки.

Точният списък се изготвя от Стойчо Младенов и новия спортен шеф на ЦСКА Георги Илиев. Сред нарочените за чистка са Присо и Бенжалюн, останалите ще трябва да се доказват в следващите кръгове.

Майкъла изкара близо 10 часа на "Армията" в първия си работен ден онзи ден, а вчера беше сред първите на стадиона.

На прощаване бившият вече спортен директор Ваноли (не че някой го броеше за жив) направи интересно изказване пред ТВ7.

"Напускам ЦСКА, защото искам да съм треньор. Не бях тук просто да вземам заплата. Нямаше как да постигна нещата, които исках", сподели словенецът. "Имам предложение от отбор от Серия А. Наясно съм с всичко, което се случи в ЦСКА. Много тежък период за тима. Надявам се скоро всичко да се оправи. Ръководството плати по-голямата част от задълженията, но не всичките. Очаквам скоро дълговете да бъдат погасени. Димитър Борисов и Стойчо Младенов имат неразбирателства, но положението не е толкова страшно, колкото се пише", заяви още кадърът на "Удинезе".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай