Тежки загуби за отборите от Манчестър

Отборът на Бербо в без победа и в изпадащите

Тежки загуби за отборите от Манчестър | StandartNews.com

Тотален крах претърпяха грандовете от Манчестър - "Юнайтед" и "Сити", в мачовете си от 6-ия кръг на Висшата лига. "Небесносините" допуснаха обрат от 2:1 до 2:3 при гостуването си на "Астън Вила". "Червените дяволи" пък паднаха 1:2 от "Уест Бромич" вкъщи.

Българинът Александър Тонев изгледа от пейката успеха на "Вила". През първата част "Сити" доминира тотално, изпусна редица положения и изпълни 9 корнера, но стигна само до един гол аванс. В 51-ата мин Ел Ахмади изправни от засада, реферът си затвори очите. Последва гол на Джеко за гостите и още два за тима от Бирмингам, за да е пълен шокът за "Сити". Мениджърът Мануел Пелегрини беше оставил извън състава звездата си Кун Агуера, за да го пази за мача с "Байерн" от Шампионската лига през седмицата, което също се отрази на играта на тима му.

Доста по-голяма изненада предизвика поражението на "Юнайтед". Амалфитано от гостите и Рууни от домакините се разписаха по веднъж, преди победното попадение за "дроздовете" да вкара младокът Берахино. Така "Червените дяволи" пропуснаха да се възползват от равенството между "Тотнъм" и "Челси" и остават на 6 точки зад "шпорите", които са първи. Мениджърът на "Манчестър Юнайтед" Дейвид Мойс бе оставил на пейката Робин ван Перси, който доскоро се възстановяваше от контузия. Наложи се обаче да го пуска на пожар в 58-ата мин, което обаче не спаси "Манчестър" от унижението на "Олд Трафод".

Искат главата на Йол

след загубата 1:2 от "Кардиф". Новаците в елита запратиха лондончани на незавидното 18-о място с гол на резервата Джордън Мъч в продължението на мача. Агитката на "Фулъм" не можа да преглътне провала. Сериозна групичка започна да скандара "Оставка" по адрес на Мартин Йол. Димитър Бербатов не успя да помогне на холандския си "татко". Бербо изпусна чисто положение при 1:1. Той би с глава в аут. "Търпението на хората свърши! Този път не ги ядоса Киърън Ричардсън, Дарън Бент или Бербатов с жестовете си, че съотборниците не са разгадали пасовете му. Нещата са по-сериозни. Йол май е пътник", обяви вестник "Телеграф".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай