Стоичков с голямо признание! Разкри бъдещето си

Успях да се запазя такъв, какъвто съм.

Стоичков с голямо признание! Разкри бъдещето си | StandartNews.com

Най-големиият в българския футбол  Христо Стоичков се зарече никога да не влиза в политиката. Камата даде обширно за „Събуди се” пред Деси Банова-Плевнелиева.

"Никога няма да вляза в политиката. През годините са се опитвали да използват името ми. Карали са ме да се снимам тук и там... Но аз уважавам себе си. Направил съм много за децата, за школите, за организациите, които помагат. Господ ми е отредил този път, а докъде и как ще е... Било ми е трудно, но и много хубави неща съм преживял.

По-добре хората да ме сочат с едната ръка и да казват какво съм постигнал във футбола, отколкото да ме сочат с двете ръце и да казват "Айде, и ти стана крадец!". Това няма да го допусна, аз съм си аз", обясни Христо Стоичков.

"Където и да съм по света, аз съм българин. Макар и през годините да съм се изпускал да кажа някоя реплика или неща, които не са се харесвали на хората, но такива са били времената и е трябвало да се защитя. Навсякъде след името ми Христо Стоичков пише България. След това Испания, Барселона, Парма, Америка, Япония, Саудитска Арабия. Това няма как да го променя и съм горд", коментира Камата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай