Фен спечели 20 пици от Попето

Ивелин с 2 гола и 2 асистенции при разгром на "Кубан"

Фен спечели 20 пици от Попето      | StandartNews.com

Запалянко на "Кубан" спечели на бас 20 пици заради Ивелин Попов. Българският национал разнищи гостуващия "Криля Советов", като вкара два гола и изработи още два за разгромното 4:1. "Страхотна победа.

Хванах се на бас с приятел на 20 парчета пица, че ще бием и благодаря на всички играчи, особено на Попов. Страхотен мач! Браво", написа фен на "Кубан" във форума на клуба. Иначе Попето се разписа в 20-ата и 79-ата минута. Преди това Ивелин подаде за първия гол на Балде, а в 71-ата минута изработи и дузпа. Седем минути преди края Попов бе сменен, а целият стадион в Краснодар стана на крака, за да го аплодира. "Страхотен Попов.

Очакваме още от българина", написа пък друг фен във форума след мача от 17-ия кръг на "Премиер Лига". След него "Кубан" вече е четвърти в класирането с 31 т., колкото има и петият "Терек" на Благо Георгиев. Лидер е ЦСКА М с 34, а втори и трети са "Анжи" (33) и "Зенит" (32). По-рано вчера в московското дерби "Динамо" размаза "Спартак" с 5:1 и уволни треньор Унай Емери. Решението е на акционерите на клуба, но все още не е ясно кой ще е новият спец.

"Беше ми приятно да работя в Русия. Не си тръгвам с лоши чувства. Спечелих и малко пари. Може и да се върна в Испания, може и да поема друг отбор в Русия. Засега нямам оферти, но се надявам скоро да се появят такива", каза Емери, който преди това водеше "Валенсия".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай