Атлетик Билбао и Еспаньол разделиха точките (ВИДЕО)

Двата тима завършиха 1:1 в Испания

Атлетик Билбао и Еспаньол разделиха точките (ВИДЕО) | StandartNews.com

Отборите на Атлетик Билбао и Еспаньол не успяха да излъчат победител в спора помежду си от 27-ия кръг на Примера дивисион. Двубоят на стадион „Сан Мамес” приключи при резултат 1:1, като домакините успяха да стигнат до точката девет минути преди края. Освен с равенството, мачът ще бъде запомнен и с двете попадения, които бяха изключително красиви. Гостите от Барселона откриха резултата още в деветата, минута, когато Факундо Ферейра материализира прекрасна триходова атака на Еспаньол. След бързо нападение отляво топката бе центрирана в наказателното поле, където Ву Лей с глава върна към Ферейра, скойто с удар от въздуха бе безпогрешен.

След попадението за гостите, домакините от Атлетик бяха далеч по-добрия тим на терена, но изравнителния гол в срещата падна в самия му край. Попадението на тима от Билбао със сигурност ще бъде включено в класациите за най-красиви попадения след края на сезона в Испания. Ибай Гомес получи топката на десния фланг и с фамозен пас с външен фалц успя да сложи топката на главата на Раул Гарсия, който едва я докосна, но въпреки това успя да я насочи в далечния ъгъл на вратата за 1:1.

Именно това се оказа и крайния резултат в срещата. Така Билбао и Еспаньол се изкачиха с по една позиция във временното класиране пред изиграването на останалите мачове от кръга. Атлетик е десети с актив от 34 точки, толкова има и Еспаньол, който е 11-ти.

ВИЖТЕ ВИДЕО ТУК

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай