Срамно! Унизиха Морган Фрийман и Бекъм заради Мондиала

Обвиниха ги като продажници

Срамно! Унизиха Морган Фрийман и Бекъм заради Мондиала | StandartNews.com

Морган Фрийман беше наречен “продажник” с “окървавени ръце“, след като прие катарски пари в брой, за да участва в церемонията по откриването на Световното първенство по футбол. Неговата изненадваща поява в Доха идва 12 години, след като той обърка речта си по време на представянето на кандидатурата на САЩ за домакинство на Мондиал 2022, предаде Спортал.

В социалните медии фенове нарекоха холивудската звезда “спящ агент на Катар”, припомняйки как той обърка речта си, предизвиквайки огромен срам за екипа, издигнал кандидатурата на САЩ. “Съжалявам, пропуснах страница”, заяви той тогава, опитвайки се да се оправдае конфузната ситуация.

85-годишният носител на “Оскар” беше главно действащо лице на церемонията по откриването в Катар със запомнящ се етюд с катарско момче в неравностойно положение.

“Заедно можем да изпратим призив към целия свят да се присъедини към нас! Независимо от всичките ни различия, може да не разбираме всяка дума, но душите ни усещат емоциите, които ни свързват”, каза Морган Фрийман пред 60-те хиляди зрители на стадион “Ал Байд” в Доха.

В социалните медии обаче реакцията по отношение участието на актьора не беше толкова благоприятна, като фен заяви, че е било “шамар в лицето” да види американеца на стадиона. Друг пък коментира, че “парите говорят”.

Дейвид Бекъм също понесе много критики заради участието си в подготовката на Световното в Катар и присъствието си на стадиона в Доха.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай