Пеле с призив към Неймар след Мондиала

Все още не си дал всичко, на което си способен, заяви бразилската футболна легенда

Пеле с призив към Неймар след Мондиала | StandartNews.com

Бразилската футболна легенда Пеле, чието здравословно състояние предизвиква сериозна загриженост в спортните среди, призова звездата на съвременния бразилски футбол Неймар да не пада духом и да не се отказва от участие в националния отбор след отпадането на Бразилия от Световното първенство в Катар. 

"Не затварям вратата към националния отбор, но и не мога да гарантирам напълно, че ще се върна," каза Неймар, който не можа да спре сълзите си след драматичния двубой с Хърватия. Тези думи накараха Пеле да реагира с послание в Инстаграм, в което изтъква, че нито един рекорд на попадения във вратата не може да се сравни с честта да представяш Бразилия на футболния терен. 

"На 82 години съм и след цялото това време все още се надявам, че съм те вдъхновявал по някакъв начин да стигнеш дотук. Все още не си дал всичко, на което си способен. Продължавай да ни вдъхновяваш и ти", написа Пеле, като не пропусна да поздрави Неймар за изравнения рекорд на Краля на футбола за най-много голове с националния отбор, предаде БНР.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай